TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Shakira și Pique au pus punct relației după 12 ani. Cântăreața a fost înșelată de fotbalist cu Clara Chia. Artista și-a dat seama că partenerul ei de viață i-a călcat strâmb, după ce a făcut o descoperire neașteptată. A găsit un indiciu în frigiderul lor, care a pus-o pe gânduri pe columbiană.

Shakira și Pique și-au spus adio după o lungă relație, iar fotbalistul și-a văzut de viață alături de Clara Chia, o tânără de 22 de ani. Celebra artistă și-a dat seama că tatăl copiilor ei a trădat-o, după ce a găsit un indiciu chiar în frigiderul lor.

Shakira a văzut, de câteva ori, că cineva i-a mâncat dintr-un borcan cu gem și știa că nu poate fi nici Gerard, nici copiii lor. Asta pentru că Pique și cei mici nu mâncau gemul respectiv. Potrivit ShowNews Today, citat de Daily MailShakira știa că lui Gerard și copiilor lor nu le place dulceața de căpșuni, așa că a bănuit că altcineva a stat în casa lor.

Se pare că a descoperit prezența Clarei Marti, noua iubită a lui Pique, în casa lor, pentru că și-a dat seama că cineva mănâncă din frigider alimente pe care el, de regulă, nu le consuma“, spun jurnaliștii mondeni din presa străină.

Shakira, atac către fosta soacră

Shakira a pus o “vrăjitoare” în balconul casei ei, care are vedere spre locuința fostei sale soacre. Locuitorii din zonă au declarat că au auzit-o pe Shakira “difuzând la volum maxim” din locuința sa melodia, care include versuri la adresa noii iubite a lui Pique.

Shakira, precizează foarte clar că se referă la tânărul de 23 de ani cu care se zvonește că fosta ei parteneră a început să se întâlnească anul trecut, înainte de a se despărți, spunând: “Eu valorez cât două de 22 de ani/ Ai dat la schimb un Ferrari pentru un Twingo/ Ai schimbat un Rolex cu un Casio”, sunt doar câteva versuri din piesa Shakirei.

Noul cântec al artistei conține câteva versuri tăioase la adresa lui Gerard și a iubitei lui, piesa are câteva cuvinte alese pentru fosta sa soacră: “Ai lăsat-o pe soacra mea ca vecină, cu presa la ușă și datoria în Trezorerie”.

 

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide