TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cei trei membri ai familiei Jolie au intrat în mai multe magazine din centrul comercial “The Grove”. Adepta trenciurilor și a rochiilor vaporoase, toate în nuanțe neutre, Angelina nu a renunțat la astfel de ținute nici în plină vară, în ciuda faptului că cei doi copii erau îmbracați în haine mai adecvate temperaturilor ridicate.

În ciuda dramei, Angelina pare să-și fi găsit norocul în dragoste, după ce mai multe persoane au surprins-o în compania artistului The Weeknd, în vârstă 31 de ani, cei doi luând cina în oraș, întălnire urmată de o participare la un concert privat.

 

Pax și Zahara sunt doi dintre cei șase copii pe care actrița în vârstă de 46 de ani îi are cu fostul soț, Brad Pitt. Cuplul s-a destrămat în 2016, când Angelina a depus cererea de divorț invocând „diferențe ireconciliabile”, divorț ce a fost finalizată în 2019. De atunci, cei doi actori s-au aflat într-o luptă continuă de câștigare a custodiei, Jolie dorind custodia exclusiva a copiilor, în timp ce Brad luptă pentru una comună.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide