BREAKING NEWS
  • 19:45 » Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul șef al Poliției Locale din Oradea a fost condamnat la 5 ani de închisoare
  • 18:03 » Rubla se apreciază puternic față de euro și dolar la Bursa de la Moscova: A ajuns la nivelul din iunie 2015
  • 18:01 » Se întâmplă și la case mai mari, nu numai în România – Persoane arestate la Beijing pentru falsificarea testelor PCR de depistare a COVID-19
  • 18:00 » Când vin temperaturile de peste 30 de grade? Prognoza meteo pentru două săptămâni
  • 17:59 » ‘Trebuie să fim pregătiți pentru orice scenariu’: România va centraliza stocurile de alimente
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O pârtie de schi a fost inaugurată recent în stațiunea Stâna de Vale, din județul Bihor. Lungă de peste un kilometru, pârtia beneficiază de o instalație de telescaun cu o capacitate de 350 de locuri.

Administratorii au găsit o soluție și pentru cei mai puțin experimentați, care nu au curajul să-și pună schiurile în picioare și să alunece din vârful pârtiei. Lucian Frențiu – salvamontist: Ea are la mijlocul pârtiei o stație intermediară, unde schiorii mai puțin experimentați sau începători se pot da jos acolo și să coboare de acolo. Acesta este și sfatul meu pentru începători.

În stațiunea Stâna de Vale mai sunt două pârtii amenajate: una pentru începători și una cu dificultate medie.

– E o bună oportunitate, în special pentru schiori. Lucrurile sunt vizibil îmbunătățite, iar vremea este superbă, ține cu noi toți, zăpada e din plin și chiar condițiile sunt extraordinar de bune. Iulia Sere – administrator pârtie: Pe viitor se vor mai face investiții în pârtii și în locurile de cazare. Urcarea cu telescaunul costă 10 lei pentru adulți, iar un abonament costă 200 de lei pe zi. Funcționează zilnic până la ora 17, pentru că pârtia nu are nocturnă.

Sursa: Digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide