BREAKING NEWS
  • 20:16 » Dmitri Peskov: Ucraina face în mod constant declarații care se contrazic, nu știm dacă realizează starea reală a lucrurilor
  • 20:14 » Psihologi criminalişti au făcut portretul asasinului care și-a ucis și tranșat iubita: Cum a ajuns profesorul universitar să omoare cu sânge rece
  • 20:07 » Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)
  • 20:00 » LIVE TEXT A 93-a zi de război. Rușii au înconjurat orașul Severodonețk. Alte 70 de cadavre, găsite sub dărâmături în Mariupol
  • 19:41 » „Putin nu ascultă pe nimeni. Planul său este să guverneze Rusia până moare”. Ucrainenii avertizează că războiul „se va prelungi”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cum arată traficul din București în timpul grevei STB. Pe șosele sunt ambuteiaje, la metrou e aglomerație

Transportul public de suprafață în Capitală este blocat, joi dimineața de o grevă spontană a șoferilor STB. Autobuzele, troleibuzele și tramvaiele nu au ieșit pe trasee și mulți oameni au așteptat degeaba în stații, în frig. S-a creat o aglomerație mai mare decât de obicei la metrou. Celor care circulă de obicei în subteran li s-au adăugat foarte mulți dintre cei care ar fi mers cu transportul de suprafață.

Alți oameni au plecat la muncă cu mașinile personale, cu taxiul sau cu aplicațiile de ride sharing, care au scumpit mult tarifele. S-a creat haos în trafic, iar mașinile înaintează foarte greu.

Cele mai mari ambuteiaje s-au creat în sectoarele 4 și 6.

În urma unei ședințe de urgență la Prefectură, toate echipajele de poliție de la Rutieră au ieșit pe stradă și încearcă să dirijeze traficul.

Pe de altă parte, Metrorex a anunțat că introduce în circulație toate trenurile disponibile și va circula în orele de vârf la un interval minim posibil, a anunțat compania.

Sursa:Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide