BREAKING NEWS
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
  • 23:33 » Salt extrem cu parașuta, în Catedrala Mântuirii Neamului. Patriarhia Română vine cu o reacție dură
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cum avansează lucrările la Pasajul Domneşti, următorul care ar putea fi deschis pe Centura Capitalei

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Irinel Ionel Scrioşteanu a publicat, miercuri, noi imagini de pe şantierul Pasajului Domneşti, următorul care ar pjutea fi deschis pe Centura Capitalei. Potrivit sursei citate, s-a turnat placa de suprabetonare şi a început realizarea suprastructurii la rampa de urcare dinspre Bucureşti.
„Chiar dacă ştiu că lucrările merg bine, nu renunţ la vizita săptămânală pe şantierul pasajului Domneşti. S-a turnat placa de suprabetonare şi a început realizarea suprastructurii la rampa de urcare dinspre Bucureşti.  Continuă realizarea grinzii de parapet de-a lungul rampei de urcare dinspre Chiajna. Continuă montarea predalelor şi a început şi realizarea armăturii pentru placa de suprabetonare la rampa de urcare/coborâre dinspre Domneşti.”, a transmis oficialul pe pagina sa de Facebook.

Conform acestuia, continuă şi realizarea suprastructurii la rampa de coborâre spre Bragadiru, dar şi montarea elementelor prefabricate la zidurile de sprijin la rampa de urcare dinspre Bragadiru, la rampa de urcare dinspre Chiajna, precum şi la rampa de coborâre spre Bucureşti.

”Continuă şi relocarea reţelelor de utilităţi, precum şi realizarea reţelei de canalizare pluvială şi a reţelei de iluminat public.”, precizează secretarul de stat.

Potrivit Hotnews.ro, lucrările la pasajul Domneşti au fost reluate în vara lui 2020, după aproape doi ani de blocaje constante. Ultima problema fusese intrarea în insolvenţă a constructorului principal STRACO, însă şantierul şi lucrările au fost preluate în sarcina subcontractorului Tracon.

sursa: adevarul.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide