TRENDING
  • 18:29 » Al șaselea turist străin mort în Grecia. Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale
  • 18:19 » Cum a fost salvată o femeie după un grav accident de mașină?
  • 18:14 » Evaluarea Naţională 2024. Calendarul probelor. Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris la examen
  • 18:09 » Coreea de Nord e furioasă că SUA ajută Ucraina și amenință: „Am putea ajunge la un nou război mondial”
  • 15:39 » Ce spun turiștii străini despre stațiunea Mamaia: „Am văzut foarte multe mașini luxoase. Muzica este puțin cam tare”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Congelarea fructelor de pădure se face în felul următor: se spală în baie de apă rece fructele, se scurg bine, apoi se întind pe o tavă care se dă la congelator. După ce s-au întărit, se pun fructele în punguțe și se depozitează în congelator. Se pot păstra timp de 6 luni. E vremea fructelor de pădure și cum nu mai e mult până la venirea sezonului rece, e momentul să le pui la conservat, astfel încât să te bucuri de gustul și aroma lor și iarna. Iată cum să le alegi și cum să le păstrezi cât mai mult timp!

Acordă o atenție sporită alegerii și cumpărării fructelor de pădure, dacă nu dorești să ai surprize neplăcute. Acestea sunt sensibile și se alterează foarte repede dacă nu sunt păstrate în condiții optime. Așadar, analizează-le bine înainte de a le cumpăra, să nu aibă pete maronii, să nu fie zdrobite și să nu prezinte pete de mucegai. Verifică și recipientele în care sunt vândute, iar daca observi zone cu mucegai, renunță să le mai cumperi.

 

Sursa: Libertatea.ro

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide