TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cum obții o casă de 40.000 de euro, gratis: trebuie să îndeplinești o singură condiție

Compania Escape, unul dintre cei mai recunoscuți producători de case mici, își va ceda unele case. Cei interesați pot obține o casă gratis. (Playtech)

Motivul pentru care compania oferă atât de multe locuințe este pentru că a decis să investească în chirii pe termen scurt. Programul, care trebuie acceptat și semnat de cei care primesc casa cadou, stabilește că proprietarul are casa pentru o parte din timp, iar în rest, locuința trebuie închiriată, scrie Forbes.

Logica e bună, pentru că veniturile din închiriere merg în proporție de 60% către Escape, iar restul de 40% către proprietarii casei.

Cum obții o casă gratis

Așadar, cine primește o căsuță gratuită de la companie devine un „partener în companie”, conform CEO-ului Escape, Dan Dobrowolski. Ideea este de a profita de marele succes al chiriilor pe termen scurt și de a-l lega de un alt succes în ascensiune, cel al caselor mici.

Modelul de casă minusculă pe care Escape a decis să-l ofere în această primă fază este casa boho Escape, care costă aproximativ 40.000 de euro. Este realizată integral din lemn cu rame PVC și are posibilitatea de a fi remorcată.

Orice sună prea frumos pentru a fi adevărat, de obicei este. Această afacere se află undeva la mijloc.

„Am văzut creșterea interesului pentru vacanțele în case mici”, spune fondatorul Escape Homes, Dan Dobrowolski. „Lansarea acestui nou program ne permite să prezentăm experiența de vacanță mai multor oameni din toată țara, oferind, în același timp, partenerilor noștri șansa de a construi o afacere mică, pe parcurs”.

Potrivit unui comunicat de presă, beneficiarii clădirilor mici le vor administra ca proprietăți cu venituri din chirie timp de un an, cu posibilitatea de a le achiziționa oricând pentru uz propriu. Ultima jumătate a propoziției este partea care explică cum casa nu este tocmai „liberă”, dar se poate dovedi a fi o afacere destul de bună.

Sursa: Playtech


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide