BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

-Aerul geros și vânturile reci pot usca mâinile. Cel mai simplu mod de a proteja mâinile este să porți mănuși. Păstrați câteva perechi de mănuși, în mașină, lângă ușa de la intrare, astfel încât să ai întotdeauna o pereche la îndemână. Acest gest banal intră pe lista sfaturilor despre cum să-ți îngrijești mâinile iarna.

-Folosește o cremă hidratantă în fiecare zi. Trebuie să utilizezi o cremă de mâini de mai multe ori pe zi pentru a hrăni pielea de pe mâini. Acest este doar un truc banal din lista celor despre cum să-ți îngrijești mâinile iarna.

-Utilizează săpunuri blânde sau săpunuri cu creme hidratante pentru a evita uscarea pielii. Săpunurile blânde cu glicerină nu vor usca pielea deloc. Mai sunt alte câteva sfaturi pe lista de trucuri despre cum să-ți îngrijești mâinile iarna.

-Folosește o cremă hidratantă profundă sau vaselina înainte de a merge la culcare și apoi pune o pereche de mănuși de bumbac pentru a ajuta la menținerea cremei hidratante pe tot parcursul nopții.

 

Sursa: CaTine.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide