TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cum să descarci Battlefield 1 și Battlefield V gratuit?

Battlefield este o serie de jocuri extrem de iubită, iar cu fiecare zi care trece suntem mai aproape de următorul joc al francizei. Până atunci, titlurile precedente sunt încă foarte jucate și acum aveți ocazia să le descărcați pe ultimele două complet gratuit. Procesul este puțin anevoios, dar în acest articol vă explic pe scurt cum puteți descărca cele două jocuri fără să plătiți nici măcar un leu.

Luna trecută am putut descărca Battlefield 4 gratuit de pe Amazon Prime Gaming. Luna aceasta, abonații serviciului vor putea descărca BF1 gratuit, urmând ca luna viitoare să pună mâna pe BFV în cadrul aceleiași oferte. Și chiar dacă jocurile vin la ceva distanță unul de celălalt, este extrem de simplu să le descărcați pe amandoua trecând o singură dată prin procesul explicat.

Cum să descarci Battlefield 1 și V fără să plătești abonamentul?

Jocurile vor fi parte a unei promoții găzduite de Amazon și necesită un cont Prime Gaming pentru a le putea descărca. Din fericire, platforma oferă un trial de șapte zile celor care vor să încerce serviciul înainte de a-l achiziționa. Din acest motiv trebuie să folosiți cu cap perioada, astfel încât să prindeți ambele jocuri.

  • Creați-vă un cont trial de Prime Gaming în perioada 28 Iulie – 1 August 2021;
  • Odată ce l-ați creat, mergeți în setările contului pentru a dezactiva plata recurentă;
  • Mergeți pe această pagină pentru a vă obține cheia de Battlefield 1;
  • După data de 3 August (inclusiv), accesați iarăși pagina pentru a primi și Battlefield V;
  • La scurt timp, perioada de o săptămâna trial va expira.

Am ales perioada 28 Iulie – 1 August pentru înregistrare întrucât este nevoie ca în cele șapte zile să vă încadrați în ambele giveaway-uri. Primul a început deja și va fi disponibil până în data de 2 August, dar din cauza fusului orar este posibil să ratați al doilea joc dacă va grăbiți cu crearea contului. Dacă faceți contul pe 28 Iulie sau mai târziu, aveți garanția că acesta este activ până pe 4-5 Iulie, când veți putea descărca și al doilea joc.

Sursa zonaIT


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide