BREAKING NEWS
  • 13:37 » Vasile Dîncu: Nu se pune problema unei intervenții militare a NATO în Ucraina
  • 13:33 » Mamă și fiică, acuzate că efectuau intervenții de estetică medicală fără a avea studii
  • 13:29 » OMS: Următoarea variantă va fi cu mult mai contagioasă decât Omicron, întrebarea este dacă va fi mai mortală
  • 12:14 » Wijnaldum şi-a făcut bagajele şi e gata de o reîntoarcere în Premier League
  • 12:09 » Barcelona, transfer pe finalul perioadei de mercato! S-a înțeles cu starul lui AC Milan
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Brie este produsă în mod tradițional din lapte de vacă, dar poate fi produsă și din lapte de capră. Brânza este bogată în grăsimi și bogată în calciu, cu un conținut relativ ridicat de sodiu. Este, de asemenea, o sursă bună de proteine și de vitaminele A și B-6.

Brie este o brânză de culoare albă-deschisă, cu maturare moale, făcută de obicei din lapte de vacă. Are o crustă umflată de mucegai alb, care este considerată a fi o delicatesă. Este originară din Seine-et-Marne, Franța, și este o brânză moale. Aroma de brie este bogată, de unt, fructată și din ce în ce mai pământie cu vârsta. Are o textură lichidă, cremoasă și o aromă puternică de pământ.

Brie făcută din lapte pasteurizat are, în general, o aromă mai blândă decât brie franțuzească autentică. Sunt foarte populare și sunt produse și în afara Franței. Versiunile naționale și internaționale de brie sunt fabricate din lapte de vacă pasteurizat integral și degresat, precum și din lapte de capră, și sunt ușor de procurat și au un preț moderat.

 

 

Sursa: Libertatea.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide