BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Dacă pielea ta uscată din jurul ochilor este cauzată de factorii fizici pe care i-am pomenit anterior, atunci poți opta pentru câteva tratamente naturiste pe care să le prepari chiar la tine acasă. Primul lucru pe care îl poți face este să-ți achiziționezi un umidificator, dacă aerul din casa ta este mult prea uscat. Evită pe cât de mult poți folosirea apei fierbinți.

De asemenea, elimină din rutina ta de îngrijire produsele care conțin parfum și înlocuiește-le cu produse mai blânde pentru tenul tău. Hidratează-ți pielea din jurul ochilor cu produse care nu conțin parfum sau alte chimicale dăunătoare. Încearcă să limitezi atingerea ochilor, mai ales după ce ți-ai aplicat un parfum.

Dacă ai pielea uscată din jurul ochilor și ești îngrijorată cu privire la acest aspect, ar trebui să vizitezi medicul dermatolog. Acesta poate să stabilească dacă nu cumva suferi de dermatita de contact. Dermatita de contact se produce atunci când pielea ta intră în contact cu o substanță care să-ți irite zona sensibilizată.

 

Sursa: CaTine.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide