TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cum să îți faci un Certificat Verde Electronic (UE) și să te înscrii la Loteria de Vaccinare?

Acum că a devenit o realitate și la noi, certificatul COVID a indus câțiva oameni în eroare. De curând am avut și ocazia să fiu controlat pentru a verifica dacă am actul la mine și la fel ca mulți alții, fie nu am realizat că a fost introdus, fie am uitat complet de el și nu-l aveam la îndemână. Așa că am decis să vă arăt celor care nu aveți încă, cum să îți faci un Certifican Verde Electronic.

Și ca un mic bonus, știați că există Loteria de Vaccinare? În baza vaccinului, te poți înscrie gratuit și ai șansa de a câștigă până la 100.000 de lei. Atât de norocos nu mă simt neapărat, dar hei, dacă tot este gratis de ce să nu îmi încerc șansa? Nimănui nu-i strică niște bani în plus ?

Cum obții un Certificat Verde Electronic și o șansă în Loteria de Vaccinare?

Pentru a obține certificatul, trebuie în primul rând să fii vaccinat. Mai departe, ai nevoie să te înscrii pe platforma online certificat-covid.gov.ro și să te autentifici cu mail-ul cu care ți-ai creat contul. În cazul în care nu te poți autentifica direct, va trebui să intri pe căsuța de mail și să accesezi link-ul pe care l-ai primit de la platformă. Odată logat, apeși pe butonul verde din partea de sus a ecranului și vei avea un Certifica Verde Electronic în format PDF. Mai departe îl poți printa sau chiar descarcă pe telefon pentru a-l prezenta atunci când îți este solicitat.

Certificat Verde Electronic

După ce ți-ai generat certificatul, te poți înscrie și în Loteria de Vaccinare. Procesul este la fel de simplu și se face tot prin intermediul platformei pusă la dispoziție de Guvernul României. Pentru a te putea înscrie trebuie să faci click pe „Vizualizează certificat” care are o pictogramă în formă de ochi. Odată deschisă noua fereastră, găsiți în josul paginii butonul pentru înscrierea la loterie.

Din acest moment nu doar că ai certificatul COVID gata de utilizare atunci când vrei să mergi la o sală de cinema spre exemplu, dar ești și înscris în loterie și ai șansa să câștigi niște sume frumoase. Pentru a vedea dacă ai fost ales câștigător, verifică în fiecare săptămâna site-urile www.ms.rowww.loto.ro și www.economie.gov.ro.

Sursa zona it


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide