TRENDING
  • 20:28 » O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc
  • 20:25 » Primarul unei comune din Alba a murit. A fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei
  • 20:22 » Povestea impresionantă a unui director din Călărași. Umblă din poartă în poartă pentru a-i convinge pe copii să meargă la școală
  • 20:16 » Un spital din București a înființat Registrul Naţional Unic al Pacienţilor Arşi
  • 20:06 » Un pădurar din Bistrița a încercat să scape de amendă cu țuică, pastramă și cârnați. A fost prins în flagrant
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cum să îți menții greutatea

Sportul este cheia succesului întreținerii unui corp sănătos, dar și un regim alimentar corect. De obicei, credem că ne putem baza mai mult pe sport, însă și mâncarea are un rol important în menținerea sănătății și mai ales a greutății corporale.

Acesta este numărul de calorii de care ai nevoie doar în repaos, adică doar pentru a trăi. El se poate calcula cu aplicații online sau cu un cântar profesional. Important este să îți faci o idee despre cât să mănânci și mai ales când, iar viața ta va reveni la normal într-un timp scurt.

În primul rând, controlează cu ușurință factorii de stres. Consumul de alimente pe fond de stres este un adevărat viciu care duce rapid la creșterea în greutate.

 

În primul rând, consumă ouă. Acestea sunt extrem de nutritive, conțin grăsimi sănătoase și vitamine. Ține cont și de probiotice. Se pare că bacteriile intestinale nesănătoase duc la creșterea în greutate. Introducând probiotice în alimentația zilnică, atât sub formă de pastile, cât și din iaurt sau chefir, acestea ajută organismul să funcționeze corect.

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide