BREAKING NEWS
  • 21:06 » Incendiu de proporții la o hală din Timișoara (FOTO/VIDEO)
  • 20:50 » Un bărbat a refuzat să oprească la semnalul polițistului, l-a lovit cu mașina și a fugit
  • 20:48 » Și-a lăsat nevasta și copiii pentru o refugiată ucraineancă pe care a primit-o în casă
  • 20:44 » Variola maimuței. Ce este, cum se transmite și cât de gravă e boala? OMS: „Acesta nu este un eveniment obișnuit”
  • 20:39 » Media din clasele V-VIII ar putea să nu mai conteze la admiterea la liceu. Cîmpeanu: Notele și-au pierdut foarte mult din relevanță
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Somnul  și alimentația reprezintă doar două dintre aspectele pe care ar trebui să le iei în considerare în momentul în care începi să urmezi un antrenament ce te obosește din punct de vedere fizic. Iată câteva dintre lucrurile pe care ar trebui să le iei în calcul în momentul în care te apuci de sport.

 

Asigură-te că ai mâncat ceva înainte

Este foarte important ca în momentul în care te apuci de un antrenament, corpul tău să aibă suficientă energie pentru a realiza întreg circuitul, deoarece există posibilitatea ca la un moment dat să ai senzația că nu mai poți și astfel vei renunța imediat.

Fii echipat cum trebuie

Ai grijă ca ceea ce porți să îți poată oferi posibilitatea să te poți mișca fără probleme în timpul antrenamentului.

Stai mereu hidratat

Hidratarea este și ea o parte esențială în momentul în care te apuci de sport. Este foarte important să consumi o cantitate mare de apă, deoarece corpul tău va elimina apă la rândul său în momentul în care vei începe să transpiri.

Odihnește-te cât mai mult

Odihna este și ea necesară indiferent de gradul de dificultate al antrenamentelor pentru care optezi. Specialiștii au demonstrat că și somnul este o sursă nesecată de energie pentru organism, așa că nu ar trebui să ignori acest aspect.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide