TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Somnul  și alimentația reprezintă doar două dintre aspectele pe care ar trebui să le iei în considerare în momentul în care începi să urmezi un antrenament ce te obosește din punct de vedere fizic. Iată câteva dintre lucrurile pe care ar trebui să le iei în calcul în momentul în care te apuci de sport.

 

Asigură-te că ai mâncat ceva înainte

Este foarte important ca în momentul în care te apuci de un antrenament, corpul tău să aibă suficientă energie pentru a realiza întreg circuitul, deoarece există posibilitatea ca la un moment dat să ai senzația că nu mai poți și astfel vei renunța imediat.

Fii echipat cum trebuie

Ai grijă ca ceea ce porți să îți poată oferi posibilitatea să te poți mișca fără probleme în timpul antrenamentului.

Stai mereu hidratat

Hidratarea este și ea o parte esențială în momentul în care te apuci de sport. Este foarte important să consumi o cantitate mare de apă, deoarece corpul tău va elimina apă la rândul său în momentul în care vei începe să transpiri.

Odihnește-te cât mai mult

Odihna este și ea necesară indiferent de gradul de dificultate al antrenamentelor pentru care optezi. Specialiștii au demonstrat că și somnul este o sursă nesecată de energie pentru organism, așa că nu ar trebui să ignori acest aspect.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide