BREAKING NEWS
  • 8:04 » Nuclear Threat Initiative (NTI), finanțată de fundațiile Gates și Rockefeller, a simulat o „pandemie de variola maimuței” în martie 2021
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Fie că aveți de curățat o oglindă din baie, dormitor sau hol, iată câteva sfaturi pentru un finisaj fără urme de fiecare dată.

Începeți prin îndepărtarea petelor încăpățânate. Pentru oglinzile din baie sau de pe măsuța de toaletă, fixativul, machiajul și bronzul fals pot lăsa adesea pete rezistente.

Acestea pot fi îndepărtate prin ștergerea oglinzii cu puțin alcool de frecare pe o cârpă moale. Apoi, pulverizați oglinda cu un detergent pentru sticlă sau cu soluția de curățare preferată.

Folosiți o cârpă din microfibre pentru a șterge oglinda. Lucrați de la margine la margine și apoi de sus în jos, nu folosiți o mișcare circulară.

Pentru a verifica dacă oglinda dvs. este curată și fără dungi, încercați să vă deplasați prin cameră pentru a o privi din diferite unghiuri. Eventualele pete sau urme de degete pot fi îndepărtate prin lustruire cu puțin oțet alb și prosoape de hârtie pentru un finisaj strălucitor și fără pete.

Oglinzile cu dungi sunt probleme comune. Uneori, oricât de atent ai curăța, rămâi cu urmele de unde ai șters ultima dată. Dar nu renunțați încă; o strălucire fără dungi este la îndemână atunci când urmați aceste remedii simple pentru o reflexie impecabilă.

Oglinzile suferă o mulțime de atenții nedorite din cauza picăturilor de pastă de dinți, a straturilor de fixativ și a amprentelor șterse cu regularitate.

Deși ați putea crede că un simplu spray îndepărtează totul, netratarea corespunzătoare a acestor pete este principala cauză a dungilor – când ștergeți restul oglinzii cu o cârpă curată sau cu o cârpă pulverizată cu soluție, reziduul gras sau uleios nu face decât să se răspândească pe suprafața sticlei cu fiecare mișcare.

Din fericire, o soluție ușoară se ascunde în dulapul dvs. de medicamente: alcoolul. Umeziți un tampon de bumbac cu spirt sau alcool și tamponați aceste zone cu probleme înainte de a trece la curățare. Pretratarea oglinzii înainte de a șterge împiedică petele să se transforme în dungi, lăsându-vă cu o suprafață strălucitoare.

 

Sursa: Libertatea.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide