BREAKING NEWS
  • 23:17 » Accident VIOLENT pe o șosea din județul Prahova. Sunt două persoane rănite
  • 23:14 » FOTO: Accident teribil pe o șosea din Bistrița-Năsăud. Fetiță de 5 ani și o femeie, băgate în spital
  • 23:13 » Următoarea pandemie ar putea fi mai letală decât COVID-19, afirmă creatoarea vaccinului AstraZeneca
  • 23:12 » FOTO: Au văzut moartea cu ochii. Trei persoane au fost rănite şi au ajuns la spital, după un accident în Vâlcea
  • 22:56 » O retrospectivă tristă a celor 21 luni de școală în pandemie
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cătălin Botezatu a fost mereu discret, când a venit vorba de tatăl lui, care a preferat mereu să nu se afle în lumina reflectoarelor. Acum câțiva ani buni, părinții săi au luat decizia de a merge pe drumuri separate, deoarece nu mai exista înțelegere între ei și pentru că au considerat că așa ar mai bine pentru toată lumea. Tatăl creatorului de modă nu a stat cu mâinile în sân, ci s-a recăsătorit, moment în care s-a produs ruptura dintre el și fiul său.

 

Un moment care l-a marcat a fost acela în care propriul său tată i-a încurcat numele cu acela al fiului adoptiv. Deși nu au o relație foarte bună, Botezatu nu poate ignora că tatăl lui este grav bolnav și că are mare nevoie de ajutor, așa că face tot ceea ce îi stă în putință pentru a-l ține în viață.

Viața privată a lui Bote nu este un secret pentru nimeni, acesta fiind extrem de sincer și vorbind mereu despre aspecte mai puțin cunoscute din trecutul lui. Cu toate acestea, nu a vorbit prea des despre persoanele care i-au dat viață, dar se pare că a venit vremea ca fanii lui să asculte și aceste dezvăluiri dureroase.

Bote s-a înțeles dintotdeauna bine cu femeia care l-a adus pe lume, au fost apropiați și s-au ajutat reciproc atunci când au avut nevoie, dar nu poate afirma că a fost la fel de apropiat și de tatăl lui.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide