BREAKING NEWS
  • 16:21 » APIA: Plăţi de 1,26 miliarde de euro pentru 745.155 de fermieri ce au depus Cerere unică de plată în 2021
  • 16:11 » Luptă în instanță pentru „Babele” şi „Sfinx”. Prefectura Prahova: Monumentele rămân în domeniul public al oraşului Buşteni
  • 15:54 » Cum se folosesc testele de salivă în școli. Demonstrația făcută de miniștrii Rafila și Cîmpeanu
  • 15:47 » OMS avertizează: „Probabilitatea ca Omicron să se răspândească la nivel mondial este ridicată”
  • 15:44 » Un șofer beat oprit de poliție în Predeal a încercat să ofere 8.000 de lei agenților ca să-l lase să plece
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cum se rezolvă în mod civilizat problema locului de parcare ocupat.

Un clujean a demonstrat întregii țări cum se rezolvă în mod civilizat problema locului de parcare ocupat. Acesta i-a dat o adevărat lecție celui care a greșit.

Ocuparea fără drept a unui loc de parcare este o problemă gravă pentru majoritatea șoferilor. Adesea, astfel de gesturi degenerează, de la acte de vandalism până la bătăi în toată regula. Un ștergător ridicat probabil că este cel mai subtil mesaj transmis de deținătorul locului de parcare pentru cel care l-a ocupat fără drept. Sau cel puțin așa credeam, până când am aflat de o altă abordare, de la Ziua de Cluj.

Potrivit poveștii spuse pe un grup al șoferilor de pe Facebook, un clujean care ocupase fără drept un loc de parcare a găsit, când s-a întors la mașină, un mesaj care i-a dat universul peste cap. Șoferul neglijent a găsit un plic și un pix prinse la ștergătoarele de parbriz, dar și un mesaj din partea celui căruia i-a ocupat locul de parcare.

Cum se rezolvă în mod civilizat problema locului de parcare ocupat. Lecția de la Cluj

„Stimate șofer, îți ofer cu drag instrumentele necesare pentru a lăsa un număr de telefon, în cazul în care ești nevoit să ocupi locul de parcare al altcuiva. Respect”, i-a scris clujeanul șoferului, pe plic.

problema locului de parcare ocupat

Impresionat de gestul celui căruia îi ocupase locul de parcare, șoferul vinovat și-a cerut scuze pentru felul în care a acționat.

„Pentru început doresc să mulțumesc proprietarului parcării pentru diplomația de care a dat dovadă și dușul rece care l-am primit în momentul citirii mesajului lăsat. Am greșit, recunosc! Nu are rost să încerc să dau explicații deoarece a fost vina mea 100%. Voi păstra acest mesaj pentru a ști altădată să nu mai ocup un loc de parcare care nu-mi aparține. Mea culpa”, a transmis șoferul vinovat pe grupul de Facebook.

Ocuparea abuzivă a unui loc de parcare aflat pe domeniul public va putea fi sancționată de polițiștii locali atât cu amendă, cât și cu ridicarea mașinii parcate abuziv. Ambele pedepse pot fi cumulate, astfel că cel care parchează pe locul altcuiva va avea de plătit atât amenda, cât și tarifele de ridicare și depozitare a mașinii.

Sursa promotor


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide