BREAKING NEWS
  • 23:57 » Moldova va achita la timp avansul către Gazprom pentru gazele din ianuarie, asigură Guvernul
  • 23:53 » Proteze PRINTATE 3D. Un proiect PREMIAT al Universității Tehnice din Cluj, în sprijinul persoanelor cu nevoi SPECIALE
  • 23:45 » FOTO: Incendiu cu final TRAGIC într-o localitate din județul Mureș
  • 23:42 » Parlamentari ruşi îi cer lui Putin să recunoască independenţa regiunilor din estul Ucrainei
  • 23:40 » Comisia Europeană va reţine din fondurile alocate Poloniei, în contul amenzii pentru mina de la Turow
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ce este Freerice ? 

Învață, joacă și dă înapoi cu Freerice!

Freerice este un joc trivia educațional care te ajută să devii mai inteligent, în timp ce faci diferența pentru oamenii din întreaga lume. Fiecare întrebare la care răspundeți corect în joc declanșează o plată financiară către Programul Alimentar Mondial (World Food Programme) pentru a sprijini munca sa salvând și schimbând vieți în întreaga lume.

În joc, aceste plăți sunt reprezentate de boabe de orez, așa că, jucând Freerice, generați banii care plătesc pentru acest orez. Acești bani intră în vasul cu „cele mai mari nevoi” pentru a sprijini situațiile de urgență în curs de desfășurare ale WFP. 100% din toate fondurile generate pe Freerice merg către Programul Alimentar Mondial. Freerice nu câștigă și nu păstrează banii pe care îi strânge.

Din 2010, Freerice a strâns peste 210 miliarde de boabe de orez pentru persoanele aflate în nevoie. În echivalent în numerar, adică 1,41 milioane USD! Alăturați-vă comunității noastre de 500.000 de jucători din întreaga lume și începeți să faceți diferența astăzi.

Ce este Programul Alimentar Mondial?

Programul Alimentar Mondial al Națiunilor Unite (PAM) este laureatul Premiului Nobel pentru Pace 2020. Suntem cea mai mare organizație umanitară din lume, furnizăm asistență alimentară care salvează vieți în situații de urgență și lucrăm cu comunitățile vulnerabile pentru a îmbunătăți nutriția și a crește rezistența. În fiecare an, 100 de milioane de oameni primesc asistență PAM în peste 80 de țări din întreaga lume.

Cum pot folosi Freerice în sala de clasă sau la locul meu de muncă?

Creați un grup!

După ce ați creat un profil, puteți crea un grup privat, vă puteți invita prietenii și puteți concura pentru a vedea cine poate ridica cel mai mult orez! Partajați codul de grup pentru ca jucătorii să se poată alătura. Apoi urmăriți boabele de orez în pagina „statistici” a grupurilor pentru a vedea clasamentul jucătorilor. Orice boabe de orez pe care le câștigi prin profilul tău individual sunt adăugate automat în grup.

Implicați-vă urmăritorii!

Implicați-vă urmăritorii din rețelele sociale găzduind #TriviaTuesday! Creați chestionare în Instagram Stories și alegeți o temă nouă în fiecare săptămână. Etichetează @wfpfreerice ca să te putem reposta! De asemenea, puteți găzdui un eveniment virtual de voluntariat pentru a marca zile internaționale cheie, cum ar fi Ziua Mondială a Alimentației sau Ziua Internațională a Carității.

Cum strânge Freerice bani?

Am eliminat recent toate anunțurile comerciale din Freerice. Sponsorii interni vă susțin acum jocul: fiecare întrebare la care răspundeți corect generează echivalentul în numerar a 10 boabe de orez pentru Programul Alimentar Mondial al ONU!

Regulile comunității

Freerice este un joc pentru toate vârstele și este conceput pentru a fi sigur, primitor și neutru. Suntem o comunitate de jucători care doresc să învețe, să joace și să facă o diferență pozitivă în lume. Venim din toată lumea și avem convingeri diferite. Trebuie să ținem cont de asta atunci când împărțim spațiul Freerice împreună.

Numele dvs. de utilizator și numele grupului sunt cele două locuri în care jucătorii pot trimite informații care sunt vizibile pentru alți jucători. Rețineți că nu acceptăm nume de utilizator sau nume de grupuri care fac declarații jignitoare, supărătoare sau controversate, inclusiv proteste politice sau satira politică.

Dacă numele dvs. de utilizator sau numele grupului face acest lucru, îl vom schimba în „Nume schimbat — Consultați pagina Despre pentru Regulile comunității”, moment în care ar trebui să îl schimbați cu altceva.

Pentru a vă proteja datele, nu vă salvăm adresa de e-mail într-un mod care ne este accesibil atunci când vă înscrieți, așa că nu vă putem contacta pentru a vă spune dacă v-am schimbat numele de utilizator sau numele grupului pentru încălcarea regulilor.

Pentru a va alatura grupului meu , intrati pe acest link FreeRice , va creati un cont apoi folositi acest cod  AYUSUEMB 

Orice bob de orez pe care îl câștigați după ce vă alăturați grupului va face parte din totalul de orez al grupului. Totalurile tale individuale vor crește în continuare ca de obicei.

Mult succes !                 

 

Sursa freerice.com


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide