BREAKING NEWS
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
  • 23:33 » Salt extrem cu parașuta, în Catedrala Mântuirii Neamului. Patriarhia Română vine cu o reacție dură
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Dacia recheamă în service 10.000 de unități Sandero

Noua generație a hatchback-ului Dacia Sandero face obiectul unei acțiuni de rechemare în service din cauza unei posibile defecțiuni la sistemul de injecție al motorului pe benzină aspirat 1.0 litri SCe de 65 CP.

Acțiunea vizează aproximativ 10.000 de unități care au fost comercializate pe piețele europene după lansarea oficială din urmă cu mai bine de un an. Dintre acestea, 1.366 de unități aparțin unor proprietari români, iar în cazul acestora s-a și demarat procesul de remediere. Cele mai multe Sandero cu probleme se regăsesc în Franța (cca. 2.000).

A doua rechemare în service în patru luni

Dacia recheamă în service 10.000 de unități Sandero

Constructorul din Mioveni a anunțat că modelele vizate prezintă o problemă la nivelul conductei de alimentare cu benzină. Dacă această conductă nu este fixată bine, se poate desprinde provocând scurgeri de combustibil în compartimentul motor. Defecțiunea prezintă un risc mare de incendiu.

Potrivit reprezentanților Dacia, citați de Profit.ro, procedura de remediere a defecțiunii la sistemul de injecție constă într-o intervenție ce durează cel mult o oră și implică o verificare a conductei de înaltă presiune. Dacă se constată că sistemul de prindere al conductei nu corespunde, ambele piese vor fi înlocuite.

Este cea de-a doua acțiune de rechemare pe care Dacia o desfășoară în decursul ultimelor patru luni. Precedenta a vizat circa 25.000 de unități Logan și Sandero din cea de-a treia generație care prezentau o posibilă defecțiune la piesa metalică de blocare a capotei.

Sursa promotor


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide