TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

DAMBOVITA: Alegeri partiale 2021!

Stirea initiala:

Dâmbovița și pe locul 1 în ceea ce privește prezența votului alegerile parțiale care se desfășoară astăzi în localitățile Braniștea și Cojasca. Peste două mii de alegători au votat deja până la această oră, ceea ce trebuie un procent de aproape 24% din totalul celor așteptați la urne. Pe listă sunt înscriși 8.950 de cetățeni cu drept de vot. Pentru aceștia au fost amenajate 10 secțiuni de votare. Alegatorii isi pot vota candidatul pana la ora 21.00.

Actualizare ora 13.23 – Peste patru mii de alegatori au votat deja până la acesta acum, ceea ce inseamna un procent de aproape 45%. Pe listă sunt înscriși 8.950 de cetățeni cu drept de vot. Alegatorii isi pot vota candidatul pana la ora 21.00.

Actualizare ora 19.39 – In comunele Branistea si Cojasca, aproximativ 6.258 de persoane si-au exprimat votul. Prezenta în secțiunile de vot din județul Dâmbovița este de 70,40%. Potrivit Autoritatii Electorale Permanente, judetul Dambovita se claseaza pe locul 4, la prezenta, in timp ce primul loc il ocupa Mehedinti cu o prezenta majora de 102%.

 

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide