TRENDING
  • 20:16 » Un șofer a intrat într-o benzinărie din Arad în timp ce încerca să dea cu spatele
  • 20:15 » O persoană încarcerată după ce mașina în care se afla a fost lovită de un camion/ Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă
  • 20:14 » Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, despre cazul bebelușului mort în timpul Botezului: ”Rânduiala nu a fost modificată, s-a transmis preoților o recomandare privind atenția sporită în cazurile în care pruncii au afecțiuni pe care părinții le fac cunoscute”
  • 20:09 » Cod galben de inundații în 12 județe începând de vineri dimineață
  • 20:08 » 16 percheziții în județul Sibiu, la persoane suspectate că ar fi modificat indexurile contoarelor de gaze/ 29 de suspecți au ajuns la audieri, acuzați de un prejudiciu de 100.000 de euro
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Dambovita: Compania de apa anunța sistarea apei in localitatea Moreni.

Anunț important din partea Companiei de Apă Târgoviște-Dâmbovița. Instituția informează locuitorii din Moreni despre sistarea furnizării apei potabile.

COMUNICAT DE PRESĂ

Va informam ca se intrerupe furnizarea apei potabile in municipiul Moreni, in data de 20.05.2021, intre orele 09: 00-19: 00, pentru remedierea unei avarii la conducerea magistrala de distributie apa potabila pe B-dul Republicii. Pana la emiterea rezultatelor monitorizarii calitatii apei potabile din zona afectata se recomanda a nu se foloseste apa pentru consumul uman, decat dupa limpezire si fierbere apei timp de 10 minute. Rezultatele analizelor de laborator vor fi afisate pe site-ul Companiei deApa Targoviste Dambovita, adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide