TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

In Targoviste s-a deschis Leroy Merlin!

Astazi 13 mai, ora 16:15 s-a inaugurat deschiderea magazinului Leroy Merlin în municipiul Târgoviște situat in strada Laminorului numărul 93.

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, a deschis astăzi un magazin în municipiul Târgoviște. Noul magazin este situat pe strada Laminorului și va fi deschis de luni până sâmbătă în intervalul 07:00-21:00 și duminica între 08:00 și 20:00.

O ofertă diversificată de peste 25.000 de produse îi așteaptă pe dâmbovițeni în magazinul Leroy Merlin Târgoviște, din categorii de interes precum: materiale de construcții, produse pentru grădină, decorațiuni, unelte, produse pentru renovarea casei, soluții pentru proiecte de casă (băi și bucătării) și multe altele. Aceștia vor avea posibilitatea de a găsi cât mai multe produse pentru casa și grădina lor într-un singur loc, evitând mai multe deplasări. În plus, clienții vor putea beneficia și de alte servicii utile în cadrul magazinului: serviciul gratuit de mixare vopsea, serviciul de închiriere unelte sau cel de debitare a lemnului.

„Începând din 14 mai, îi așteptăm pe toți dâmbovițenii și nu numai în noul magazin Leroy Merlin din Târgoviște să descopere și să se bucure de categoria mare de produse și de servicii de înaltă calitate, la cele mai bune prețuri, atunci când vor să aducă o îmbunătățire casei sau grădinii lor. Această nouă deschidere se înscrie în strategia noastră de extindere accelerată a rețelei de unități Leroy Merlin pe plan local, prin care ne propunem să devenim lider în piața de DIY în România” –  Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin Romania.

Totodată, clienții Leroy Merlin Târgoviște vor avea acces la soluțiile alternative de cumpărare precum: Rezervă și Ridică, prin care aceștia își pot rezerva produsele dorite din magazin cu ridicare personală ulterioară, Comanda telefonică – pentru cei care doresc să plaseze rapid o comandă cu ridicare din magazin sau cu livrare la domiciliu sau Comanda online cu livrarea produselor la domiciliu, dar și la posibilitatea obținerii unei finanțări eficiente oferite de partenerul Oney, pentru achiziția de produse direct în magazin.

Noul magazin se desfășoară pe o suprafață generoasă de 10.000 metri pătrați și dispune de peste 250 de locuri de parcare. Magazinul Leroy Merlin Târgoviște are peste 100 de angajați bine pregătiți și instruiți, care vor oferi clienților consultanță pentru o experiență de cumpărături cât mai eficientă.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide