TRENDING
  • 18:29 » Al șaselea turist străin mort în Grecia. Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale
  • 18:19 » Cum a fost salvată o femeie după un grav accident de mașină?
  • 18:14 » Evaluarea Naţională 2024. Calendarul probelor. Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris la examen
  • 18:09 » Coreea de Nord e furioasă că SUA ajută Ucraina și amenință: „Am putea ajunge la un nou război mondial”
  • 15:39 » Ce spun turiștii străini despre stațiunea Mamaia: „Am văzut foarte multe mașini luxoase. Muzica este puțin cam tare”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Dambovita: incendiu izbucnit la o casa in com. Barbuletu, sat Cetatuia. Nu sunt anunțate victime!

Se intervine pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa in comuna Barbuletu, sat Cetatuia. Nu sunt anunțate.victime. Se intervine de către Garda Voinesti cu 2 ASAS, 1 SMURD si Detasamentul Targoviste cu 1 ASAS.

Ajunsi la locul evenimentului, pompierii au constata ca arde acoperisul la 2 case in aceiasi curte (60 mp + 80 mp). Incendiul a fost localizat rapid și nu sunt posibilitati de extindere!

VIDEO:

Motivul probabil al izbucnirii incendiului a fost de la o instalatie electrica improvizata in vederea alimentarii gospodariei cu energie electrica. Acestia au facut numeroase demersuri in vederea conectarii gospodariei cu energie electrica catre societatea electrica de distributie, dar birocratia si legislatia in vigoare nu au permis conectarea mai rapida a gospodariei.

Asa ca oamenii au recurs la o solutie provizorie, aceea de alimenta cu energie electrica de la alta gospodarie casa in care locuiau. Din pacate instalatia electrica provizorie care alimenta gospodaria a cedat, focul extinzandu-se cu repeziciune la cele doua anexe gospodaresti. Pompierii au intervenit rapid, iar incendiul a fost lichidat.

Iata un articolul preluat de la televiziunea Columna TV:

 

VA LASAM PE DUMNEAVOASTRA SA TRAGETI CONCLUZIILE!

VIDEO:

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide