BREAKING NEWS
  • 23:52 » Bill Gates: Următoarea pandemie va fi mai mortală decât Covid
  • 23:42 » Tăcerea grăiește! Pandemia a luat sfarsit
  • 23:27 » Los Angeles : Marele jaf de tren din 2022
  • 22:30 » Motivul pentru care nu trebuie să încarci telefonul la capacitate maximă
  • 22:27 » SUA sancţionează actuali şi foşti oficiali din Ucraina care au acţionat în interesul serviciului de securitate (FSB) al Rusiei
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Dambovita: Interventia pompierilor in Targoviste la locuinta unei femei in varsta de 76 ani. Aceasta a fost gasita din fericire in viata, aproape in stare de inconstienta.

In jurul orelor 21.00 in municipiul Targovistei a fost sesizat serviciul de urgenta 112 de catre rudele si vecinii unei femei, precum ca in incinta unei locuinte situata la etajul cinci in scara unui bloc de pe Bulevardul Libertatii, exista o persoana in varsata de 76 ani care nu mai raspunde de vineri la telefon. Vecinii si rudele s-au alarmat si au anuntat autoritatiile.

La fata locului s-au prezentat un echipaj al politiei, unul de la salvarea si doua unitati de la pompieri.

,, In urma descinderii locuinteti de catre pompieri femeia a fost gasita in stare de constienta, cazuta la podea, posibil din cauza urmarilor unei afectiuni produse de accident vascular cerebral … ,, conform celor spuse de catre personalul ambulantei.

ACTUALIZARE STIRE: Comunicat politie:

,, In urma unei sesizări prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o femeie nu mai răspunde, politistii, alături de pompieri, s-au deplasat locuința acesteia, unde au pătruns în interior. Persoana in cauza a fost identificată in locuința și a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. ,,


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide