BREAKING NEWS
  • 10:36 » Cum arată traficul din București în timpul grevei STB. Pe șosele sunt ambuteiaje, la metrou e aglomerație
  • 10:34 » Ce salariu are un preot vs un Patriarh, în România
  • 10:20 » O cisternă cu materiale inflamabile s-a răsturnat în Neamț. Oamenii din casele aflate în zona accidentului au fost evacuați
  • 10:00 » Surprinși de greva STB, bucureștenii s-au înghesuit la metrou. Metrorex: Sunt în circulație toate trenurile disponibile
  • 9:57 » Uniunea Europeană vrea să reglementeze „Metaversul”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Dâmboviţa: Mai multe gospodării inundate, iar DN 71 acoperit cu apă aproape de Pucioasa, în urma ploilor.

Mai multe gospodării din cinci localităţi ale judeţului Dâmboviţa au fost inundate, vineri, în urma ploilor torenţiale, iar DN 71 este acoperit cu apă pe o porţiune de 700 de metri la intrarea în Pucioasa, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa.

“Echipaje de pompieri intervin în mai multe locaţii pentru degajarea apei din gospodării inundate în localităţile Pucioasa, Fieni, Brăneşti, Măneşti şi Potlogi, după o repriză de ploi abundente, judeţul Dâmboviţa fiind sub avertizare Cod Portocaliu”, precizează sursa citată.

 

Potrivit acesteia, au fost inundate o stradă (în Pucioasa), cel puţin 8 gospodării (Pucioasa, Brăneşti, Potlogi şi Măneşti), dar şi o scară de bloc (în Fieni), apa intrând şi în patru camere de la parter.

De asemenea, la intrarea în Pucioasa, drumul naţional (DN) 71 este acoperit de apă pe o lungime de 700 metri.

Peste 40 de pompieri acţionează pentru evacuarea apei cu nouă autospeciale de intervenţie şi mai multe motopompe. De asemenea, în sprijinul echipajelor de pompieri acţionează şi Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din localităţile afectate.

Sursa agerpres


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide