TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Dâmboviţa: Mai multe gospodării inundate, iar DN 71 acoperit cu apă aproape de Pucioasa, în urma ploilor.

Mai multe gospodării din cinci localităţi ale judeţului Dâmboviţa au fost inundate, vineri, în urma ploilor torenţiale, iar DN 71 este acoperit cu apă pe o porţiune de 700 de metri la intrarea în Pucioasa, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa.

“Echipaje de pompieri intervin în mai multe locaţii pentru degajarea apei din gospodării inundate în localităţile Pucioasa, Fieni, Brăneşti, Măneşti şi Potlogi, după o repriză de ploi abundente, judeţul Dâmboviţa fiind sub avertizare Cod Portocaliu”, precizează sursa citată.

 

Potrivit acesteia, au fost inundate o stradă (în Pucioasa), cel puţin 8 gospodării (Pucioasa, Brăneşti, Potlogi şi Măneşti), dar şi o scară de bloc (în Fieni), apa intrând şi în patru camere de la parter.

De asemenea, la intrarea în Pucioasa, drumul naţional (DN) 71 este acoperit de apă pe o lungime de 700 metri.

Peste 40 de pompieri acţionează pentru evacuarea apei cu nouă autospeciale de intervenţie şi mai multe motopompe. De asemenea, în sprijinul echipajelor de pompieri acţionează şi Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din localităţile afectate.

Sursa agerpres


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide