TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Orașul Pucioasa va intra în carantină zonală de mâine 07.04.2021.

Constantin Ana, Primarul Orașului Pucioasa a subliniat că măsura carantinării este una incontestabilă și nu datorită modului, de explozia de cazuri din ultima vreme, acesta îi îndeamnă pe toți cetățeni să respecte măsura de carantinare și le atașează un model de declarație pe propria răspundere pentru deplasarea din afara locuințelor, mâine de la ora 12.

“De ceva vreme va spuneam faptul ca, datorita modului in care intelegem sa (nu) respectam regulile, vom ajunge cat de curand in situatia de a se institui masura de Carantina zonala la nivelul orasului Pucioasa.

Iar acest lucru se va intampla de maine, 07.04.2021, pentru o perioada de 14 zile!
Cum am ajuns aici?
Explicatii sunt multe, dar esențială este netestarea și nerespectarea izolării, carantinarii celor cu semne, indiferent daca se declară sau nu. In plus ne incăpățânam sa nu luam măsurile de distanțare, separare, la apariția unui caz în familie!
Din punct de vedere legal, decizia CJSU este incontestabila, tinand cont de explozia de cazuri din ultima vreme, de gradul de ocupare al spitalului orășenesc Pucioasa si de numarul mare de locuitori cu varsta peste 65 ani!
Poate ca aceasta decizie, pe care va rog sa o respectati cu strictete, ne va scoate din aceasta situatie delicata in care am ajuns.!
Alaturat va atasez si decizia CJSU, respectiv modelul de declaratie pe care trebuie sa o folositi la parasirea domiciliului, incepand de maine, ora 12!”
Sursa foto: Constantin Ana

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide