TRENDING
  • 8:05 » DUREREA LIGIEI DECA
  • 12:10 » ȚUȚU-POPESCU, DUETUL CU MASCĂ
  • 22:17 » Un milionar american își donează 99% din avere: „Copiii nu înțeleg deloc banii”
  • 22:15 » Moartea inexplicabilă a doi frați. S-au stins în aceeași zi, la o oră distanță: „Inima lui nu a mai suportat”
  • 22:14 » Mihaela Bilic, despre câtă ciocolată avem voie să mâncăm într-o zi. Condiția care nu trebuie încălcată
Daca ti-a placut, distribuie acum!

VIDEO: Dambovita: Primaria Gaesti premiaza cu suma de 3000 ron un tanar olimpic, pe Radu Andrei Laurentiu elev al Colegiului National ,,Vladimir Strainu” Gaesti!

Primaria Gaesti premiaza cu suma de 3000 ron un tanar olimpic Radu Andrei Laurentiu elev al Colegiului National ,,Vladimir Strainu” din Gaesti, pentru participarea si obtinerea locul intai la Concursul de Robotica care a avut loc in Rusia!

La festivitatea de premiere au participat mai multi reprezentanti din cadrul primariei Gaesti : PRIMARUL ORASULUI GAESTI GRIGORE GHEORGHE,  VICEPRIMAR Dumitrescu C. Gabriel, SECRETAR GENERAL AL ORAȘULUI – MITICA DIACONU.

Iata ce declara PRIMARUL ORASULUI GAESTI Grigore Gheorghe:

,,Radu Andrei Laurentiu face parte dintr-o echipa de robotica cu care a reusit sa ia locul intai la un turneu de mare valoare, un concursul desfasurat in Rusia… . Este un tanar cu care ne mandrim, un tanar care face cinste orasului nostru, pentru ca si datorita lor orasul este promovat, ne respectam valorile, credem foarte mult in ei, in dascalii care ii pregatesc si nu in ultimul rand pentru parintii lor care pun suflet in educarea lor, oferindu-le cele mai bune conditii, sunt convins ca viata va fi una de succes, sunt convins ca vei face parte dintr-o companie de succes, ducand mai departe renumele orasului nostru, iti multumesc pentru tot si pentru implicarea de care ai data dovada si iti doresc mult succes in activitatea viitoare. Este un premiu in valoare de 3000 ron, sa-i folosesti cu drag.”

VIDEO:

GALERIE FOTO: 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide