BREAKING NEWS
  • 23:52 » Bill Gates: Următoarea pandemie va fi mai mortală decât Covid
  • 23:42 » Tăcerea grăiește! Pandemia a luat sfarsit
  • 23:27 » Los Angeles : Marele jaf de tren din 2022
  • 22:30 » Motivul pentru care nu trebuie să încarci telefonul la capacitate maximă
  • 22:27 » SUA sancţionează actuali şi foşti oficiali din Ucraina care au acţionat în interesul serviciului de securitate (FSB) al Rusiei
Daca ti-a placut, distribuie acum!

VIDEO: Dambovita: Primaria Gaesti premiaza cu suma de 3000 ron un tanar olimpic, pe Radu Andrei Laurentiu elev al Colegiului National ,,Vladimir Strainu” Gaesti!

Primaria Gaesti premiaza cu suma de 3000 ron un tanar olimpic Radu Andrei Laurentiu elev al Colegiului National ,,Vladimir Strainu” din Gaesti, pentru participarea si obtinerea locul intai la Concursul de Robotica care a avut loc in Rusia!

La festivitatea de premiere au participat mai multi reprezentanti din cadrul primariei Gaesti : PRIMARUL ORASULUI GAESTI GRIGORE GHEORGHE,  VICEPRIMAR Dumitrescu C. Gabriel, SECRETAR GENERAL AL ORAȘULUI – MITICA DIACONU.

Iata ce declara PRIMARUL ORASULUI GAESTI Grigore Gheorghe:

,,Radu Andrei Laurentiu face parte dintr-o echipa de robotica cu care a reusit sa ia locul intai la un turneu de mare valoare, un concursul desfasurat in Rusia… . Este un tanar cu care ne mandrim, un tanar care face cinste orasului nostru, pentru ca si datorita lor orasul este promovat, ne respectam valorile, credem foarte mult in ei, in dascalii care ii pregatesc si nu in ultimul rand pentru parintii lor care pun suflet in educarea lor, oferindu-le cele mai bune conditii, sunt convins ca viata va fi una de succes, sunt convins ca vei face parte dintr-o companie de succes, ducand mai departe renumele orasului nostru, iti multumesc pentru tot si pentru implicarea de care ai data dovada si iti doresc mult succes in activitatea viitoare. Este un premiu in valoare de 3000 ron, sa-i folosesti cu drag.”

VIDEO:

GALERIE FOTO: 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide