TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

DÂMBOVIȚA: Șofer Prins Când Încerca Să Trasporte Deșeuri Menajere În Zona Avicolă Titu!

Garda de Mediu Dâmbovița a fost sesizată să intervină la un autovehicul care transporta cca 12 mc deșeuri în amestec în localitatea Potlogi. Acesta a fost surprins în momentul în care încerca să le abandoneze pe un teren proprietate privată din zona fostei firme Avicola Titu.

Șoferul prins în fapt, a încercat să părăsească locul cu pricina, numai că polițiști l-au identificat. Acesta a fost amendat cu 30000 lei și i-a fost confiscat autovehiculul, deoarece, nu a respectat legislația privind transportul deșeurilor.

Potrivit prevederilor, transportul deșeurilor se face numai cu respectarea, H.G nr.1061/2008, în sensul că, transportul deșeurilor trebuie să fie însoțit de formulare de transport cu regim special și deșeurile să fie transportate numai către operatori autorizați pentru eliminarea/valorificarea deșeurilor.

 

               


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide