BREAKING NEWS
  • 21:06 » Incendiu de proporții la o hală din Timișoara (FOTO/VIDEO)
  • 20:50 » Un bărbat a refuzat să oprească la semnalul polițistului, l-a lovit cu mașina și a fugit
  • 20:48 » Și-a lăsat nevasta și copiii pentru o refugiată ucraineancă pe care a primit-o în casă
  • 20:44 » Variola maimuței. Ce este, cum se transmite și cât de gravă e boala? OMS: „Acesta nu este un eveniment obișnuit”
  • 20:39 » Media din clasele V-VIII ar putea să nu mai conteze la admiterea la liceu. Cîmpeanu: Notele și-au pierdut foarte mult din relevanță
Daca ti-a placut, distribuie acum!

SONDAJ ELECTORAL

                  Pana la acest moment, candidatii in cursa pentru castigarea functiei de primar al Primariei din comuna Branistea, judetul Dambovita, sunt Mihai VISINESCU, membru in Partidul PNL  si Alexandru TACHIANU, membru PSD si fiul fostului primar al Primariei Branistea, Marian Tachianu, actual deputat PSD, care a castigat initial functia de primar al comunei, dar care a candidat ulterior la functia de deputat lasand primaria Branistea pentru a doua oara pentru o functie mai inalta, iar in acest moment vrea sa lase mostenire primaria Comunei Branistea fiului sau, Alexandru Tachianu.

                Asadar vom asista la o batalie apriga bazata pe orgolii si sicane politice de toate tipurile. La uram succes ambilor candidati!

                           MAI JOS AM CREAT UN SONDAJ ELECTORAL. VOTATI CU INCREDERE!       IDENTITATEA VOTANTILOR NU POATE FI VAZUTA SAU DEZVALUITA!  SE POATE VOTA DOAR O SINGURA DATA! VALABILITATE SONDAJ: 27.06.2021

[socialpoll id=”2749760″]

 

SONDAJ MEDIA OFERIT SI GARANTAT DE OPINION STAGE.

Opinionstage Logo


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide