TRENDING
  • 18:29 » Al șaselea turist străin mort în Grecia. Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale
  • 18:19 » Cum a fost salvată o femeie după un grav accident de mașină?
  • 18:14 » Evaluarea Naţională 2024. Calendarul probelor. Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris la examen
  • 18:09 » Coreea de Nord e furioasă că SUA ajută Ucraina și amenință: „Am putea ajunge la un nou război mondial”
  • 15:39 » Ce spun turiștii străini despre stațiunea Mamaia: „Am văzut foarte multe mașini luxoase. Muzica este puțin cam tare”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Weekend plin pentru polițiști! În urma acțiunilor, au fost aplicate 64 de amenzi!

Weekend lung pentru Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, în vederea modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19. Prezenți la datorie, aceștia au legitimat peste 3.000 de persoane, au efectuat verificări în centrele comerciale și au aplicat 64 de sancțiuni contravenționale.

sursa foto- Arhivă

Comform IPJ DÂMBOVIȚA:

În perioada 22-23 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în colaborare cu polițiști locali, jandarmi și reprezentanți de la celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile desfășurate pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, combaterea faptelor antisociale și a infracțiunilor, dar și pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Astfel, polițiștii au legitimat peste 3.000 de persoane și au efectuat verificări la 163 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și la 104 unități de alimentație, respectiv restaurante, terase, sau fastfood-uri.

Totodată, în cadrul acțiunilor din trafic, polițiștii au avut în atenție și mijloacele de transport persoane, fiind controlate 256 astfel de autovehicule.

Pentru nerespectarea măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, forțele de ordine au aplicat 64 de sancțiuni contravenționale, conform prevederilor Legii nr. 55/2020.

Reamintim cetățenilor că, în contextul epidemiologic actual, respectarea măsurilor luate de autorități pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID-19, precum și o conduită socială responsabilă sunt condiții esențiale pentru limitarea virusului.

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide