BREAKING NEWS
  • 17:04 » Sorana Cîrstea, prima reacție după calificarea în optimi la Australian Open
  • 16:56 » „Megaberg”, aisbergul uriaș desprins de Antarctica și topit complet în călătoria spre Sud. A eliberat și 1,5 miliarde de tone apă/ zi
  • 16:49 » Cod galben de ninsori și viscol, valabil până luni. Care sunt zonele vizate
  • 16:46 » Cum a ajuns STB o gaură neagră, sufocată de numiri politice, sindicat și măsuri populiste
  • 16:45 » VIDEO: Un struț a fost găsit într-un apartament din Drobeta-Turnu Severin. Ce amendă a primit proprietarul
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Dan Barna îl face MINCINOS pe Florin Cîțu: ‘Noi nu ne-am folosit subvențiile pentru a plăti emisiuni la TV, ci pentru…’

Dan Barna, copreședintele USR PLUS, a spus, miercuri seară, la B1 TV, că Florin Cîțu nu mai are deloc susținerea partidului și l-a făcut mincinos pe fostul partener de coaliție

“Miza USR PLUS este să transforme în realitate angajamentele din programul de guvernare. Acestsa este obiectivul pentru eu și colegii mei susținem să fim în politică.

Am fost un pic surprins de declarația domnului Hunor. El știa foarte bine adevărul, că în ziua respectivă când premierul a forțat PNDL, știa că eu spus foarte clar că asta nu va face decât să ne scoată din coaliție. Mesajul a fost, așa să avăzut, unul de susținere pentru Dacian Cioloș.

USR PLUS, în Comitetul Politic, unanim au spus că Florin Cîțu nu mai are susținerea USR PLUS. Florin Cîțu, dacă ar avea o minimă respeonsabilitate, ar putea să-și dea demisia și să avem un alt premier și să să ne axăm pe problemel românilor.

Noi am fost singurul partid, care nu și-a folosit subvențiile de la stat pentru a plăti emisiuni la TV, ci pentru campanii pentru stimularea vaccinării. Este una dintre multele minciuni pe care le-a spus Florin Cîțu, asta că noi nu ne-am implicat în campania de vaccinare”, a spus dan Barna.

Sursa: Stiripesurse.ro

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide