BREAKING NEWS
  • 8:04 » Nuclear Threat Initiative (NTI), finanțată de fundațiile Gates și Rockefeller, a simulat o „pandemie de variola maimuței” în martie 2021
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Dan Negru, declarații acide: „Poliția e în corzi. Accidentează copii, protejează interlopi”

După incidentele care au avut loc în ultima vreme, Dan Negru a avut o reacție acidă în mediul online, legată de faptul că anumite fapte ale polițiștilor sunt ascunse sau trecute cu vederea, tocmai datorită puterii pe care meseria lor le-o oferă.

„Poliția e în corzi. Accidentează copii, protejează interlopi. Totuși, nu-i judecați! Cel mai urmărit program TV în Italia, timp de 11 ani, a fost ”La Piovra” ( Caracatița), cu polițistul Corrado Cattani erou. Polizia di Stato din Italia a finanțat o parte din serial. Cattani a fost un model pentru mulți polițiști italieni. Toate țările au filme sau seriale în care polițiștii sunt eroi. De la CSI la Criminal Minds, de la Bruce Willis la Miami Vice.

La noi, modelele de polițiști au fost Garcea și Robi din Las Fierbinți. Personaje excelente, actori admirabili. N-am vazut, însă, niciun model-erou de polițist ! Gluma și batjocura au însoțit mereu uniforma lor. Nu-i judecați pe polițiștii români de azi. Cine ar vrea să fie Robi sau Garcea ? Și francezii l-au avut pe jandarmul Louis De Funes, dar și pe polițistul Alain Delon. La noi, doar hăhăiala… O țară tristă, plină de humor”, a scris acesta în mediul online.

În urmă cu ceva timp, prezentatorul  de la Antena 1 a spus ce crede despre politicienii țării noastre, reamintind de condițiile de trai învechite.

„Se ceartă unii în politică. Ticăloșii cu proștii. A zis-o Voltaire: «Politica s-a născut când primul ticălos l-a întâlnit pe primul prost». Mirosul de ceartă vine de la WC-urile din fundul curții. România e țara cu cele mai multe WC-uri în fundul curții din Europa. 30 % dintre noi se cufuresc în fundu’ curții. 0,1% nemții. 1% ungurii. Noi suntem primii. De aici mirosu’ ălora de se ceartă”, a fost mesajul postat de acesta pe rețelele de socializare”, a mărturisit prezentatorul în mediul online.

Sursa yve.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide