TRENDING
  • 21:28 » Primarii a două comune din Bihor sunt cercetaţi penal pentru că ar fi obţinut fonduri de la Guvern pe baza unor documente contrafăcute
  • 21:26 » Klaus Iohannis mulțumește Germaniei pentru că sprijină aderarea României la Schengen: “Prietenul la nevoie se cunoaște”
  • 21:23 » Turcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la AnkaraTurcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la Ankara
  • 21:18 » Caz revoltător în Alba. Un tânăr cu handicap grav, umilit de un medic din Comisia de Evaluare: „Ar putea pune marfă pe raft la magazin”
  • 21:10 » Geoană propune ca România să se alăture Franței și Marii Britanii într-o Antantă Cordială pentru mediu
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Dan Nistor strigă adunarea după victoria cu FC Voluntari. „Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ! A fost o descătușare!”

Dan Nistor strigă adunarea după victoria Universității Craiova cu FC Voluntari, scor 3-0.

Mijlocașul formației din Bănie a vorbit despre victoria obținută de echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf cu FC Voluntari și a explicat ce s-a întâmplat la pauza meciului de pe „Ion Oblemenco”.

Dan Nistor speră ca victoria cu FC Voluntari să îi ajute pe olteni să se descătușeze, iar de acum înainte să obțină toate punctele puse la bătaie.

Dan Nistor strigă adunarea după victoria cu FC Voluntari. „Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ! A fost o descătușare!”

Dan Nistor strigă adunarea după victoria cu FC Voluntari

Mai mult, Dan Nistor le-a dat și o veste bună suporterilor echipei din Bănie. Acesta a transmis că jucătorii accidentați din lotul lui Laurențiu Reghecampf vor reveni de marți la antrenamentele oltenilor.

„Sunt bucuros că nu am primit gol, că am câștigat si au venit suporteri mulți la stadion. Sper că a fost o descătușare și de la meciul viitor să merge de la victorie la victorie.

(Ce a schimbat Reghecampf?) A schimbat sistemul. În repriza a doua am jucat și un 3-5-2. Se vede că muncim mult la antrenament și azi am meritat victoria, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ că e doar un meci.

Elvir Koljic nu e 100%, o să ne lipsească foarte mult, dar de mâine vor veni și cei accidentați si o să arătăm bine”, a spus Dan Nistor la finalul meciului U Craiova-FC Voluntari 3-0

sursa:prosport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide