BREAKING NEWS
  • 20:13 » Amenințare cu bombă la complexul Bega din Timișoara
  • 19:45 » Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul șef al Poliției Locale din Oradea a fost condamnat la 5 ani de închisoare
  • 18:03 » Rubla se apreciază puternic față de euro și dolar la Bursa de la Moscova: A ajuns la nivelul din iunie 2015
  • 18:01 » Se întâmplă și la case mai mari, nu numai în România – Persoane arestate la Beijing pentru falsificarea testelor PCR de depistare a COVID-19
  • 18:00 » Când vin temperaturile de peste 30 de grade? Prognoza meteo pentru două săptămâni
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Sunt aproape doi ani de zile de când ochii noștri sunt ațintiți asupra spitalelor din România aproape în fiecare clipă. Sunt doi ani care au trecut greu și au lăsat multe goluri în sufletele noastre, unele ce nu vor mai fi umplute niciodată.

Dar pentru unii dintre noi timpul a trecut prea repede, nelăsând timp de gândire la ce ar fi fost dacă. Pe ei i-am numit eroi la un moment dat, iar titlul acesta probabil nu se va șterge niciodată, deși pe mulți dintre ei nu-i încălzește cu nimic. Ei au altceva cu care să-și ocupe timpul și mintea: salvarea vieților omenești.

Și chiar dacă ne gândim permanent la ei, de Crăciun am vrea să le și arătăm cât de mult înseamnă pentru noi. Pentru că, indiferent de vârsta pe care o avem, toți credem în magia Crăciunului. Iar E.ON a înțeles că e nevoie de noi toți ca să facem lucrurile bine. Și doar dacă ne adunăm cât mai mulți dintre noi putem aduce lumină în sufletele celor care au nevoie.

Înainte însă de a-ți povesti despre această campanie prin care putem dona kilowați spitalelor din România, o să-ți descriu un om. Un om care, în foarte puține cuvinte a reușit să-mi zugrăvească imaginea oamenilor în halate albe.

 

Sursa: life.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide