TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Dayana Yastremska a fugit de război în România, dar părinții au rămas la Odesa » Mesaj sfâșietor: „Au făcut totul ca noi să plecăm. Mamă, tată, vă iubim!”

Dayana Yastremska (Dreapta) alături de sora ei / FOTO: InstagramDayana Yastremska (Dreapta) alături de sora ei / FOTO: Instagram

Dayana Yastremska (21 de ani, 120 WTA), jucătoare ucraineană de tenis, a transmis un mesaj sfâșietor. A fugit din calea războiului de la Odesa, a ajuns pe teritoriul României, dar și-a lăsat în urmă părinții. 

Dayana Yastremska și sora ei mai mică au reușit să fugă din Ucraina. Jucătoare de tenis a dezvăluit că și-a petrecut ultimele două nopți în adăposturile improvizate în parcările subterane din Odesa.

Dayana Yastremska a fugit din calea războiului din Ucraina

Astăzi, la ora 20:17, Dayana a postat o imagine dureroasă. Ajunsă pe teritoriul României, singura țară în care putea evada din Odesa, își îmbrățișează sora mai mică și transmite un mesaj încărcat de emoții.

„După două zile petrecute în ascunzători, părinții mei au luat decizia ca, indiferent de costuri, să mă trimită pe mine și pe sora mea în afara Ucrainei. Mamă, tată, vă iubim atât de mult! Aveți grijă de voi. Îmi iubesc țara. Dragi ucraineni, aveți grijă de viețile voastre”, a transmis Yastremska, pe Instagram.

Dayana Yastremska, figură aparte în circuitul WTA

Dayana Yastremska este o jucătoare extrem de interesantă, agresivă, cu lovituri foarte puternice. Are în palmares 3 titluri WTA, iar cea mai bună clasare din carieră a fost locul 21, ocupat în ianuarie 2020.

Un an mai târziu, în ianuarie 2021, ITF o suspenda provizoriu după ce a fost testată pozitiv cu Mesterolon, un medicament cu androgeni și steroizi anabolizanți, utilizat pentru tratarea nivelului scăzut de testosteron. Medicamentul, unul controversat, mai este folosit și pentru a trata infertilitatea masculină.

sursa:gsp.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide