TRENDING
  • 18:29 » Al șaselea turist străin mort în Grecia. Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale
  • 18:19 » Cum a fost salvată o femeie după un grav accident de mașină?
  • 18:14 » Evaluarea Naţională 2024. Calendarul probelor. Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris la examen
  • 18:09 » Coreea de Nord e furioasă că SUA ajută Ucraina și amenință: „Am putea ajunge la un nou război mondial”
  • 15:39 » Ce spun turiștii străini despre stațiunea Mamaia: „Am văzut foarte multe mașini luxoase. Muzica este puțin cam tare”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

DE-A RÂSU’-PLÂNSU’: BAROS ÎN DINȚII POLIȚIEI

          1. Christian Ciocan, cică „comisar de poliție”, fost gurist (purtător de cuvânt) al Poliției Capitalei a fost amendat pentru 7 (DA, ȘAPTE) contravenții, din care 6 la Codul Rutier și una pentru … REFUZ DE LEGITIMARE. Chiar că și-a dat un ciocan în dinți. Ce ciocan, baros în toată regula!

          2. Reacția ministrului de resort este de-a dreptul caraghioasă: „Se vor face verificări”. Puneți pariu că de vina va fi … Dabija. Știți voi care, ăla cu grija!

          3. Lupta dintre Orban și Câțu capătă forme hilare de manifestare. „Cine îl atacă pe Ludovic Orban atacă PNL” afirmă săracul Dancă. Deci, pe modelul „Dai în mine, dai în tine, dai în fabrici și uzine”.

          4. Dacă la alegerile din PNL sunt atâtea scandaluri, vă dați seama ce va fi la AUR?

          5. „Parlamentul (…) să redea încrederea românilor în aleșii săi.” Agramatismul acesta e de pe site-ul Administrației Prezidențiale. Și râdeam de Viorica!

          6. Apropo de Viorica. „Este disciplinată și lucrează de la birou”, o descrie Isărescu. Altul o descria ca „neconflictuală”. Cuminte și la locul ei, am adăuga noi, nu deranjează pe nimeni pentru că nu prea se pricepe (după cum chiar zeul Isărescu a zis-o). Ei, un pulovăraș, un fulărel tot croșetează ea.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide