TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

„CÂND ZICE CĂ DĂ, ZICE!”

         1. Platforma prin care cei din industria HORECA urma să fie despăgubiți, s-a blocat la numai o oră după ce a fost lansată. Statul e ca-n bancul ăla cu evreul care „când zice că dă, zice!”.

          2. Vlad Voiculescu, fost PLUS a fost ales președintele USR București. Uite-așa, PLUS-ul încalecă USR-ul. Pas cu pas! Hei, să vă fie rușine dacă vă gândiți la ce mă gândesc și eu!

          3. Senatorul USR PLUS Sergiu Cosmin Vlad, cel tras de nas de Șoșoacă a spus că ia în calcul și o plângere penală. O fi supărat că nu l-a tras de … pardon!

          4. Legea care interzice cumulul pensiei cu salariul ar destructura Consiliul de Administrație al BNR. Este că nu v-ați gândit că veți lovi în zeii nemuritori din BNR?

          5. Pro România a achiziționat la ordinul lui Victor Ponta, un automobil Tesla X în valoare de 133.000 de euro din banii primiți ca subvenție de la stat, informează Europa Liberă. Mai utilă le-ar fi fost o teslă adevărată.

          6. Turiştii care intră terestru sau cu autoturismul în Grecia vor fi testaţi, nu contează că sunt vaccinaţi, testaţi, că au trecut prin boală, toată lumea va fi testată. Vrei nu vrei, bea Grigore agheasmă!


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide