BREAKING NEWS
  • 23:59 » Alte 9 cazuri de variola maimuţei au fost raportate în ultima săptămână
  • 23:56 » Medicii de familie îl critică pe Rafila și se plâng că nu vor mai putea primi bolnavi la timp din cauza rețetelor de pastile de iod
  • 23:53 » Apelul Ministerului Afacerilor Interne, după ce trei oameni s-au înecat în doar câteva ore: „Nu vă mai riscați viața”
  • 23:50 » Ministerul Sănătății revine cu precizări despre pastilele cu iod: Se iau numai în caz de expunere după un incident nuclear
  • 23:46 » Un câine abandonat a fost salvat din pădure, la Brașov. Era legat cu sârmă de un copac și într-o stare avansată de deshidratare
Daca ti-a placut, distribuie acum!

DE-A RÂSU’-PLÂNSU’: „De ce, Bobiță? Ți-e frică?”

          1. La moțiunea de cenzură introdusă de PSD, Ludovic a anunțat că parlamentarii PNL nu vor participa la vot. De ce, Bobiță? Ți-e frică?

          2. Un sondaj CURS îl dă pe Ciolacu drept cel mai de încredere politician român, după președintele Johannis. Măi, să-mi dau palme!

          3. „Este pentru prima oară, după 30 de ani de democrație post-decembristă, când o moțiune de cenzură are șanse să treacă la numai șase luni de la alegerile parlamentare”, afirmă Ciolacu.  Coa…ne, ai uitat de moțiunea contra lui Grindeanu? Sau ăla a fost autogol?

          4. Șase suporteri francezi au ajuns în Bucureşti în loc de Budapesta: ”E ca în filmele cu proşti”. Ce „Home alone”? Lost in Bucharest.

          5. De la Mândruță: „E ok să le spunem copiilor despre rai, nu e ok să le zicem despre sex. Dar stai! Nu e acelasi lucru?”.

          6. Miliţienii noştri ocupă locul al doilea într-un top realizat de Transparency International privind mita şi corupţia în percepţia oamenilor, la egalitate cu miliţienii croaţi, depăşiţi fiind de miliţienii bulgari. Hai, băieți, mai cu spor! Hai că puteți! 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide