BREAKING NEWS
  • 10:00 » Surprinși de greva STB, bucureștenii s-au înghesuit la metrou. Metrorex: Sunt în circulație toate trenurile disponibile
  • 9:57 » Uniunea Europeană vrea să reglementeze „Metaversul”
  • 9:54 » Polițistul care a ucis cu mașina o fetiță de 11 ani refuză să dea declarații
  • 9:49 » Femeia jefuită într-o scară de bloc din București: Mi-a dat în cap. Locuiesc de 40 de ani aici, dar cu frică n-am stat
  • 9:47 » NEWS ALERT Biden: Cred ca Putin va intra în Ucraina. Trebuie sa facă o mișcare
Daca ti-a placut, distribuie acum!

DE-A RÂSU’-PLÂNSU’: „EMMA NU E ROMÂNCĂ”


          1. Varujan Vosganian îl califică pe ministrul Cătălin Drulă drept „turnător de duzină” pentru că a acceptat să colaboreze cu DNA. De parcă el ar fi „turnător de apă minerală”.

          2. „De când Real Madrid a renunțat la Ronaldo nu a mai câștigat niciun Champions League și are mari probleme în campionatul intern” a declarat Orban, încercând să se „asemuiască” (sic!) cu celebrul fotbalist portughez. Da, Sică, dar nici PNL nu e Real Madrid!

          3. Pe de altă parte, Piedone se asemuiește (iarăși, sic!) cu Isus într-o postare pe Facebook: „Speri că-l răstignesc pe Piedone? Speri că-l atârnă pe crucea cioplită strâmb…”. Nii-noo, nii-noo!

          4. „Vreau să fie cel mai mare partid din România.” a afirmat Câțu la alegerile filialei PNL Iași. Și PSD a fost (și este) cel mai mare, dar i-a fost retezat „moțul”. Încă își caută altul.

          5. Revenind la Orban, declarațiile sale din weekend arată că, după alegeri, fie va părăsi și rupe PNL din poziția de loser, fie va rupe coaliția de guvernare din poziția winner. Mișto parastas, gustoasă coliva.

          6. Noua vedetă a tenisului feminin, Emma Răducan a fost lăudată de presa internațională că la finalul meciului și-a strâns singură gunoiul la finalul meciului. Sigur nu e româncă!


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide