TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!


DE-A RÂSU’-PLÂNSU’: „FIXĂ, DAR NU FIXĂ PENTRU TOATĂ LUMEA”

1. Curtea de Apel i-a condamnat pe foștii șefi ai Academiei de Politie, Adrian Iacob si Mihail Marcoci cu SUSPENDARE. Cu suspensare pentru că (țineți-vă bine!) „mediul din penitenciar ar putea lăsa urme profund negative asupra personalității lor”. Adică un infractor dacă a fost polițist beneficiază de un tratament preferențial din partea justiției. Bașca pensia cu care a rămas.

2. Bill Gates cultivă cartofii folosiţi de McDonald’s. Plantaţiile sunt atât de mari încât pot fi văzute din spaţiu. Oare ce fel de microcip or avea?

3. În ultima săptămână în ţară au fost lansate 986 de rachete antigrindină, a anunţat ministrul Agriculturii, Adrian Oros. La ce a folosit?

4. Ambasadorul rus la București, Valery Kuzmin cere ca avioanele de la baza Mihail Kogălniceanu să nu mai intercepteze avioane rusești. Păi, nu le mai opriți pe avarii că blocați traficul!

5. Ludovic Orban, susţine că nimeni nu deţine informaţii despre el care ar putea să îi facă rău. Pui pariu?

6. Referindu-se la calculul pensiilor în viitoarea lege, ministrul Ghinea afirmă: „va fi o formulă fixă, dar nu fixă pentru toată lumea”. Sigur e sărit de pe fix!Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide