BREAKING NEWS
  • 20:50 » Badantă româncă, bătută cu bastonul și legată cu o curea de către bătrânul italian pe care îl îngrijea
  • 20:13 » Amenințare cu bombă la complexul Bega din Timișoara
  • 19:45 » Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul șef al Poliției Locale din Oradea a fost condamnat la 5 ani de închisoare
  • 18:03 » Rubla se apreciază puternic față de euro și dolar la Bursa de la Moscova: A ajuns la nivelul din iunie 2015
  • 18:01 » Se întâmplă și la case mai mari, nu numai în România – Persoane arestate la Beijing pentru falsificarea testelor PCR de depistare a COVID-19
Daca ti-a placut, distribuie acum!

1. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susține că a fost agresată, în trafic, de un bărbat agresiv. Nu a precizat dacă era la volan, dar dacă da, nu m-ar mira să fi făcut vreo trăsnaie la cum conduce primăria!


2. La Evaluarea Națională 2021, subiectele vor fi la fel cum au fost testele de antrenament, zice Câmpeanu, ministrul Educației. E de bine? E de rău? Sigur va fi nashpa!


3. Europarlamentarul Nicolae Ștefănuță (USR-PLUS) afirmă că în România s-ar fi pierdut circa 300.000 hectare, suprafață egală cu a Luxemburgului. Realitatea e că  Luxemburgul are o suprafață de peste 10 ori mai mare (adică vreo 3,2 milioane hectare). Băi, de unde au apărut ăștia de sunt așa „în plus”?


4. Un raport realizat de ActiveWatch și CeRe arată că administrația Capitalei s-a transparentizat foarte puțin în ultimele 6 luni, de când a ajuns Nicușor Dan primar. Nicușoare, spală geamurile de la ferestre!


5. „Este un dar dumnezeiesc că PSD a intrat în opoziție” a declarat ieri Vasile Dâncu, președintele CN al PSD. Apoi a adăugat că „Nu exclud o guvernare cu PNL”. Hotărăște-te odată, Vasile! Și dacă Dumnezeu v-a pus în opoziție, de ce vreți să stricați lucrarea Domnului?


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide