TRENDING
  • 21:22 » Culmea absurdului. Șofer amendat pentru că a respectat legea. Poliția, învinsă cu propriile imagini
  • 21:20 » Iarna se dezlănțuie. Viscol puternic în România: harta celor mai afectate zone. Anunțurile meteorologilor
  • 21:17 » Cât pot să ceară meseriașii pentru o casă simplă, la roșu. „Nu te mai droga, frățică!”
  • 21:16 » De ce nu mai simțim bucurie când facem ceea ce, de regulă, ne place. Explicațiile unui psiholog
  • 21:15 » Treburile casnice banale care declanșează crize lombare. Cea mai dăunătoare activitate și ce e interzis să faci
Daca ti-a placut, distribuie acum!

DE-A RÂSU’-PLÂNSU’: „PRACTIC, AM OPRIT PANDEMIA”!?!?

          1. „Agenții ruși dau târcoale Bazei militare de la Deveselu” afirmă analistul militar Ion Petrescu. Trebuie să fii „analist militar” să-ți dai seama? Dar ce-ai vrea să dea? Onorul?

2. Pusă în fața unei desființări, Academia Oamenilor de Știință din România afirmă într-un comunicat că are opt premianți Nobel (membri de onoare). Voi știați asta? Opt nobelari și nu aveam habar.

3. Oficialii europeni au votat Raportul Matic, care prevede că bărbații pot, la rândul lor, să dea naștere unei ființe umane (din ai noștri, doar pluseriștii au votat-o). Nu prevede cu cine: cu soția sau cu … soțul?

4. Și, tot legat de raportul Matic: „avortul e  un pilon fundamental al drepturilor femeilor”. Să înțeleg că bărbații nu pot avorta?

5. Câțu nu mărește alocații, nu mai are bani de investiții locale prin PNDL, dar dă la BOR pentru catedrală. Ce să mai înțeleg? Mai rămâne ca Daniel să-i cânte și lui „Vrednic este!” ca lui Dragnea.

6. „Campania de vaccinare a fost un succes, practic am oprit pandemia”. Știți cine-a zis-o ieri? Klaus. Klaus Johannis, președintele. Acum stau și mă-ntreb: „În ce lume trăiește ăsta?”


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide