TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

DE-A RÂSU’-PLÂNSU’: „PRACTIC, AM OPRIT PANDEMIA”!?!?

          1. „Agenții ruși dau târcoale Bazei militare de la Deveselu” afirmă analistul militar Ion Petrescu. Trebuie să fii „analist militar” să-ți dai seama? Dar ce-ai vrea să dea? Onorul?

2. Pusă în fața unei desființări, Academia Oamenilor de Știință din România afirmă într-un comunicat că are opt premianți Nobel (membri de onoare). Voi știați asta? Opt nobelari și nu aveam habar.

3. Oficialii europeni au votat Raportul Matic, care prevede că bărbații pot, la rândul lor, să dea naștere unei ființe umane (din ai noștri, doar pluseriștii au votat-o). Nu prevede cu cine: cu soția sau cu … soțul?

4. Și, tot legat de raportul Matic: „avortul e  un pilon fundamental al drepturilor femeilor”. Să înțeleg că bărbații nu pot avorta?

5. Câțu nu mărește alocații, nu mai are bani de investiții locale prin PNDL, dar dă la BOR pentru catedrală. Ce să mai înțeleg? Mai rămâne ca Daniel să-i cânte și lui „Vrednic este!” ca lui Dragnea.

6. „Campania de vaccinare a fost un succes, practic am oprit pandemia”. Știți cine-a zis-o ieri? Klaus. Klaus Johannis, președintele. Acum stau și mă-ntreb: „În ce lume trăiește ăsta?”


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide