BREAKING NEWS
  • 23:59 » Alte 9 cazuri de variola maimuţei au fost raportate în ultima săptămână
  • 23:56 » Medicii de familie îl critică pe Rafila și se plâng că nu vor mai putea primi bolnavi la timp din cauza rețetelor de pastile de iod
  • 23:53 » Apelul Ministerului Afacerilor Interne, după ce trei oameni s-au înecat în doar câteva ore: „Nu vă mai riscați viața”
  • 23:50 » Ministerul Sănătății revine cu precizări despre pastilele cu iod: Se iau numai în caz de expunere după un incident nuclear
  • 23:46 » Un câine abandonat a fost salvat din pădure, la Brașov. Era legat cu sârmă de un copac și într-o stare avansată de deshidratare
Daca ti-a placut, distribuie acum!

DE-A RÂSU’-PLÂNSU’: „PRACTIC, AM OPRIT PANDEMIA”!?!?

          1. „Agenții ruși dau târcoale Bazei militare de la Deveselu” afirmă analistul militar Ion Petrescu. Trebuie să fii „analist militar” să-ți dai seama? Dar ce-ai vrea să dea? Onorul?

2. Pusă în fața unei desființări, Academia Oamenilor de Știință din România afirmă într-un comunicat că are opt premianți Nobel (membri de onoare). Voi știați asta? Opt nobelari și nu aveam habar.

3. Oficialii europeni au votat Raportul Matic, care prevede că bărbații pot, la rândul lor, să dea naștere unei ființe umane (din ai noștri, doar pluseriștii au votat-o). Nu prevede cu cine: cu soția sau cu … soțul?

4. Și, tot legat de raportul Matic: „avortul e  un pilon fundamental al drepturilor femeilor”. Să înțeleg că bărbații nu pot avorta?

5. Câțu nu mărește alocații, nu mai are bani de investiții locale prin PNDL, dar dă la BOR pentru catedrală. Ce să mai înțeleg? Mai rămâne ca Daniel să-i cânte și lui „Vrednic este!” ca lui Dragnea.

6. „Campania de vaccinare a fost un succes, practic am oprit pandemia”. Știți cine-a zis-o ieri? Klaus. Klaus Johannis, președintele. Acum stau și mă-ntreb: „În ce lume trăiește ăsta?”


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide