TRENDING
  • 17:40 » Profesorii anunţă un nou protest joi sau vineri în Capitală, cu 20.000 de persoane. Nistor: Totul depinde de Guvern.
  • 17:39 » Horoscop 8 iunie 2023. Zodia care mută munţii din loc când vrea ceva. Nu este dispusă să facă compromisuri.
  • 17:37 » Elev omorât în drum spre școală, spulberat de un camion plin cu lemne. Ce daune au stabilit judecătorii, la mai bine de 3 ani de la tragedie?
  • 17:35 » Miracol, după un gest extrem: O femeie s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, în Timişoara, dar a supravieţuit.
  • 17:34 » Vremea de mâine, 8 iunie. Va ploua în cea mai mare parte a ţării. Maximele se pot încadra între 21 şi 29 de grade.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

DE-A RÂSU-PLÂNSU. „ROMÂNIA, TRECI LA LOC! 4!

          1. Vă spun ceva numele Bogdan Gheorghiu si Ciprian Teleman? V-am prins! Sunt miniștri. Vă las să căutați la care ministere.

          2. Conform proiectului de lege adoptat de guvern, angajații pot cere prelungirea activității până la 70 de ani, fără acordul angajatorului. Puneți pariu că tocmai pe chestia asta va pica la Curtea Constituțională?

          3. „Mă întâlnesc cu domnul Putin pentru a-i spune ce îmi doresc ca el să ştie!” a declarant președintele SUA la sosirea în Europa. Treaba e că Putin știe deja ceea ce Biden poate va afla.

          4. Recent, președintele Johannis a participat la o acțiune de strângere a gunoaielor  de pe malurile Argeșului. Nu era mai bine să o facă mai aproape de el, prin Sectorul 1?

          5. La Timișoara se va construi un stadion cu 30.00 de locuri. Întrebarea e: pentru ce? Ce să se joace pe el? Țonțoroiul?


          6. Câteva site-uri anunță pe surse că PNRR-ul trimis la Comisia Europeană ar fi incomplet, cu multe greșeli și dicordanțe, mai ales la cifre. Cum s-ar spune, „Elev România, treci la loc! 4!”.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide