BREAKING NEWS
  • 14:37 » Vasele rusești pline cu cantități record de petrol vor ajunge în India și China
  • 14:36 » Patru poliţişti, reţinuţi pentru tentativă de omor şi tortură. Suspectul bătut de „mascați” în duba poliției a ajuns direct în spital
  • 14:11 » Serghei Lavrov: Occidentul a declarat „război total” Rusiei
  • 14:10 » Alegeri în PNL: Dan Motreanu – prim-vicepreședinte, Lucian Bode – secretar general, Virgil Guran – vicepreședinte
  • 13:55 » Rafila: Fiecare stat membru UE va primi o cantitate de vaccin împotriva variolei
Daca ti-a placut, distribuie acum!

DE-A RÂSU-PLÂNSU. „ROMÂNIA, TRECI LA LOC! 4!

          1. Vă spun ceva numele Bogdan Gheorghiu si Ciprian Teleman? V-am prins! Sunt miniștri. Vă las să căutați la care ministere.

          2. Conform proiectului de lege adoptat de guvern, angajații pot cere prelungirea activității până la 70 de ani, fără acordul angajatorului. Puneți pariu că tocmai pe chestia asta va pica la Curtea Constituțională?

          3. „Mă întâlnesc cu domnul Putin pentru a-i spune ce îmi doresc ca el să ştie!” a declarant președintele SUA la sosirea în Europa. Treaba e că Putin știe deja ceea ce Biden poate va afla.

          4. Recent, președintele Johannis a participat la o acțiune de strângere a gunoaielor  de pe malurile Argeșului. Nu era mai bine să o facă mai aproape de el, prin Sectorul 1?

          5. La Timișoara se va construi un stadion cu 30.00 de locuri. Întrebarea e: pentru ce? Ce să se joace pe el? Țonțoroiul?


          6. Câteva site-uri anunță pe surse că PNRR-ul trimis la Comisia Europeană ar fi incomplet, cu multe greșeli și dicordanțe, mai ales la cifre. Cum s-ar spune, „Elev România, treci la loc! 4!”.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide