TRENDING
  • 18:29 » Al șaselea turist străin mort în Grecia. Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale
  • 18:19 » Cum a fost salvată o femeie după un grav accident de mașină?
  • 18:14 » Evaluarea Naţională 2024. Calendarul probelor. Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris la examen
  • 18:09 » Coreea de Nord e furioasă că SUA ajută Ucraina și amenință: „Am putea ajunge la un nou război mondial”
  • 15:39 » Ce spun turiștii străini despre stațiunea Mamaia: „Am văzut foarte multe mașini luxoase. Muzica este puțin cam tare”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

DE-A RÂSU-PLÂNSU. „ROMÂNIA, TRECI LA LOC! 4!

          1. Vă spun ceva numele Bogdan Gheorghiu si Ciprian Teleman? V-am prins! Sunt miniștri. Vă las să căutați la care ministere.

          2. Conform proiectului de lege adoptat de guvern, angajații pot cere prelungirea activității până la 70 de ani, fără acordul angajatorului. Puneți pariu că tocmai pe chestia asta va pica la Curtea Constituțională?

          3. „Mă întâlnesc cu domnul Putin pentru a-i spune ce îmi doresc ca el să ştie!” a declarant președintele SUA la sosirea în Europa. Treaba e că Putin știe deja ceea ce Biden poate va afla.

          4. Recent, președintele Johannis a participat la o acțiune de strângere a gunoaielor  de pe malurile Argeșului. Nu era mai bine să o facă mai aproape de el, prin Sectorul 1?

          5. La Timișoara se va construi un stadion cu 30.00 de locuri. Întrebarea e: pentru ce? Ce să se joace pe el? Țonțoroiul?


          6. Câteva site-uri anunță pe surse că PNRR-ul trimis la Comisia Europeană ar fi incomplet, cu multe greșeli și dicordanțe, mai ales la cifre. Cum s-ar spune, „Elev România, treci la loc! 4!”.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide