BREAKING NEWS
  • 16:21 » APIA: Plăţi de 1,26 miliarde de euro pentru 745.155 de fermieri ce au depus Cerere unică de plată în 2021
  • 16:11 » Luptă în instanță pentru „Babele” şi „Sfinx”. Prefectura Prahova: Monumentele rămân în domeniul public al oraşului Buşteni
  • 15:54 » Cum se folosesc testele de salivă în școli. Demonstrația făcută de miniștrii Rafila și Cîmpeanu
  • 15:47 » OMS avertizează: „Probabilitatea ca Omicron să se răspândească la nivel mondial este ridicată”
  • 15:44 » Un șofer beat oprit de poliție în Predeal a încercat să ofere 8.000 de lei agenților ca să-l lase să plece
Daca ti-a placut, distribuie acum!

DE-A RÂSU’-PLÂNSU’: „SĂ NU FURI!”

          1. Ca reacție la ultimele declarații ale președintelui PNL, primarii Boc de Cluj și Coliban de Brașov îi reamintesc lui Orban cea de-a opta poruncă – „Să nu furi!”. Or fi știind ei ceva!

2. Premierul Florin Cățu, spune că în PNL s-a ajuns „să îți fie teamă să ai o opțiune”. Nu, chère, e interzis să ai altă opțiune decât a tătucului, a președintelui (de partid, of course!). Și să nu spui că doar acum ai aflat asta.

3. După alegerile PNL Sector 2, câștigate de Monica Anisie, un susținător al contracandidatului acesteia susține că a fost zgâriat în timpul numărării voturilor (cf. PS News). Acum a aflat și el că „pisica blândă zgârie rău”.

          4. Biserica Ortodoxă a Rusiei i-a îndemnat pe credincioşii ruşi să se vaccineze împotriva noului coronavirus, numindu-i pe cei care nu o fac „păcătoşi care trebuie să se căiască pentru tot restul vieţii lor”. Hm! Gospody Pomiluy (Doamne, miluiește!)!
          5. „Fals în declarații, exercitarea fără drept a avocaturii, spălare de bani și înșelăciune”. Cam astea vor fi capetele de acuzare într-un dosar pe care DNA îl va înainta zilele acestea către PICCJ. Pe numele cui?  Ha…m! E poreclit și „Cățeluș cu părul creț”.

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide