TRENDING
  • 22:33 » Cât rezistă canabisul în organism. Cazul unui tânăr depistat pozitiv la două săptămâni de la consum
  • 22:32 » La ce distanță poți avea fereastra de lumină față de proprietatea vecină. Interdicția impusă de lege
  • 22:32 » „Regele” Hagi împlinește 58 de ani. Cel mai iubit fotbalist, despre copilărie: „Jucam pe stradă, în picioarele goale”.
  • 22:32 » Test de cultură generală: „Mâna-ntinsă care nu spune o poveste nu primește pomană“
  • 22:31 » Povestea „generalului de fier“ al Ucrainei care de aproape un an ține piept armatei lui Vladimir Putin
Daca ti-a placut, distribuie acum!

DE-A RÂSU-PLÂNSU: „SINGURUL CANDIDAT N-A CÂȘTIGAT ALEGERILE”


1. La întâlnirile pe care Marcel Ciolacu le-a avut la Berlin cu comisari și lideri socialiști din UE, șeful PSD „a vorbit prin semne, că nu știe boabă de limbi străine”, acuză Ghinea. Știe limba gimnasticheză! O fi făcut … febră musculară de atâta vorbit?

2. La alegerile PNL din Piatra Neamț, Carabelea a candidat singur și nu a câștigat (cf. ziarpiatraneamt.ro). Ce Guiness Book? Record galactic.

3. Tătaru, penelistul vasluian care a fost la sănătate și-a pus cumătrul șef la IPJ, fratele șef la ISU , verișoara șefă la DSP, soțul altei verișoare subprefect (cf. vasluianul.ro). Nu vă spuneam că PNL e ca PSD dar cu geacă galbenă?

4. Sosiți în România pentru optimile campionatului european, membrii delegațiilor Franței și Elveției se plâng de condiții găsite. Și când te gândești că noi trăim mereu aici!

5. Conform noilor directive/impuneri al UE, dacă ești bărbat și vrei să ieși la pensie la 62 de ani, te declari femeie. Se poate opune cineva?


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide