TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

DE-A RÂSU-PLÂNSU: „SINGURUL CANDIDAT N-A CÂȘTIGAT ALEGERILE”


1. La întâlnirile pe care Marcel Ciolacu le-a avut la Berlin cu comisari și lideri socialiști din UE, șeful PSD „a vorbit prin semne, că nu știe boabă de limbi străine”, acuză Ghinea. Știe limba gimnasticheză! O fi făcut … febră musculară de atâta vorbit?

2. La alegerile PNL din Piatra Neamț, Carabelea a candidat singur și nu a câștigat (cf. ziarpiatraneamt.ro). Ce Guiness Book? Record galactic.

3. Tătaru, penelistul vasluian care a fost la sănătate și-a pus cumătrul șef la IPJ, fratele șef la ISU , verișoara șefă la DSP, soțul altei verișoare subprefect (cf. vasluianul.ro). Nu vă spuneam că PNL e ca PSD dar cu geacă galbenă?

4. Sosiți în România pentru optimile campionatului european, membrii delegațiilor Franței și Elveției se plâng de condiții găsite. Și când te gândești că noi trăim mereu aici!

5. Conform noilor directive/impuneri al UE, dacă ești bărbat și vrei să ieși la pensie la 62 de ani, te declari femeie. Se poate opune cineva?


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide