BREAKING NEWS
  • 18:02 » Care este Supermarket-ul tau preferat de Sarbatori?
  • 16:21 » APIA: Plăţi de 1,26 miliarde de euro pentru 745.155 de fermieri ce au depus Cerere unică de plată în 2021
  • 16:11 » Luptă în instanță pentru „Babele” şi „Sfinx”. Prefectura Prahova: Monumentele rămân în domeniul public al oraşului Buşteni
  • 15:54 » Cum se folosesc testele de salivă în școli. Demonstrația făcută de miniștrii Rafila și Cîmpeanu
  • 15:47 » OMS avertizează: „Probabilitatea ca Omicron să se răspândească la nivel mondial este ridicată”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

DE-A RÂSU-PLÂNSU: „SINGURUL CANDIDAT N-A CÂȘTIGAT ALEGERILE”


1. La întâlnirile pe care Marcel Ciolacu le-a avut la Berlin cu comisari și lideri socialiști din UE, șeful PSD „a vorbit prin semne, că nu știe boabă de limbi străine”, acuză Ghinea. Știe limba gimnasticheză! O fi făcut … febră musculară de atâta vorbit?

2. La alegerile PNL din Piatra Neamț, Carabelea a candidat singur și nu a câștigat (cf. ziarpiatraneamt.ro). Ce Guiness Book? Record galactic.

3. Tătaru, penelistul vasluian care a fost la sănătate și-a pus cumătrul șef la IPJ, fratele șef la ISU , verișoara șefă la DSP, soțul altei verișoare subprefect (cf. vasluianul.ro). Nu vă spuneam că PNL e ca PSD dar cu geacă galbenă?

4. Sosiți în România pentru optimile campionatului european, membrii delegațiilor Franței și Elveției se plâng de condiții găsite. Și când te gândești că noi trăim mereu aici!

5. Conform noilor directive/impuneri al UE, dacă ești bărbat și vrei să ieși la pensie la 62 de ani, te declari femeie. Se poate opune cineva?


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide