TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

 

DE-A RÂSU’-PLÂNSU’: SPECIALIȘTII PSD

          1. Marcel Ciolacu, a anunțat că PSD are deja pregătiți un număr consistent de „specialiști” cu care sa preia guvernarea. O parte i-am văzut: Dăncilă Șiatât, Cuc „Prea Săracul”, Andrușcă „Vulcanizare”,  PLM aka Pop Liviu Marian zis și „Genunche”, Pintea „Supertare”, Olguța „Du Tramvai”, Iordache „Altă întrebare”, Ilan „Diliman” etc.

          2. Sendvișurile cu ton de la Subway comandate de New York Times nu au  ton, iar în loc de 30 de centimetri au 27 . Lăsați tonul, cei trei centimetri lipsă contează! Nu numai la sendviș!

          3. PSD se dă de ceasul morții (nu știu cum vine, dar îmi place expresia) că se va pune un maghiar ca Avocat al Poporului. Dar Renate Weber nu v-a stat în gât?

          4. S-au înmulțit țânțarii în București. Bucureștenii își dau palme tot mai des. O fi de la votare?

          5. Posibil incident la Marea Neagră. Rușii zic că au dat cu bombe asupra unui distrugător britanic, ceilalți zic că nu. După negocieri, rușii acceptă că a fost o flatulență, iar britanicii că n-a avut niciun miros.

          6. Franța va juca în optimile campionatului European la București. Va fi un test dificil pentru francezi, să nu ajungă invers, la Budapest.

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide