BREAKING NEWS
  • 20:16 » Dmitri Peskov: Ucraina face în mod constant declarații care se contrazic, nu știm dacă realizează starea reală a lucrurilor
  • 20:14 » Psihologi criminalişti au făcut portretul asasinului care și-a ucis și tranșat iubita: Cum a ajuns profesorul universitar să omoare cu sânge rece
  • 20:07 » Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)
  • 20:00 » LIVE TEXT A 93-a zi de război. Rușii au înconjurat orașul Severodonețk. Alte 70 de cadavre, găsite sub dărâmături în Mariupol
  • 19:41 » „Putin nu ascultă pe nimeni. Planul său este să guverneze Rusia până moare”. Ucrainenii avertizează că războiul „se va prelungi”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Sunt gustoase, sunt la îndemâna oricui și pot fi consumate atât crude, cât și în sucuri, prăjituri și alte preparate delicioase. Perele sunt recomandate pentru consumul general, dar și la diete, ca fructul zilei, deoarece conțin numeroși nutrienți și vitamine care ridică sistemul imunitar în perioada rece.

Perele au foarte mulţi nutrienţi şi puţine calorii, de aceea sunt atât dulci și au un parfum aparte, ele având și o sursă de fibre, de vitamina C, cupru și chiar vitamina K.

 

Coaja acestor fructe minune aduce organismului de trei până la patru ori mai muli fitonutrienţi decât pulpa perele în sine. Coaja mai conține și flavonoide, acestea fiind antiinflamatoare şi despre care se crede ca reduc riscul de diabet de tip 2.

O singură pară conţine 10% din necesarul zilnic recomandat de vitamina C. În diete, o pară pe zi ajută la sprijinul sistemului imunitar care poate fi mai scăzut la regim. De altfel, o pară de dimensiuni normale are până la 100 de kalorii, deci nu este un pericol pentru regimul alimentar al unei persoane.

Sunt hipoalergenice deoarece riscul de a favoriza apariţia alergiilor este cel mai scăzut dintre toate celelalte fructe, motiv pentru care pot fi consumate și de copii, încă din perioada de diversificare.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide