TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Păstrarea zonei de lucru îngrijite și ordonate contează foarte mult. Studiile au reafirmat faptul că, dacă locul de muncă este aglomerat, procesarea informațiilor devine dificilă, iar concentrarea pe priorități, sarcini și proiecte este mult îngreunată. În afară de reducerea productivității, un birou care este dezordonat va avea un impact negativ asupra bunăstării emoționale, profesionale și psihologice.

Curățarea spațiului de lucru este o activitate cu costuri reduse, cu impact ridicat, care are beneficii perceptibile și imediate atât pentru angajați, cât și pentru proprietarii de afaceri.

Reducerea dezordinii reduce stresul la locul de muncă

O provocare majoră o reprezintă dezordinea din hârtii, mai ales acolo unde există multe documente cu care se lucrează zilnic. Acest lucru provoacă un stres foarte mare angajaților, mai ales atunci când există și presiunea clienților și a șefilor care așteaptă diferite rapoarte.  O soluție la această problemă ar fi evaluări periodice în care să se determine ce trebuie păstrat și ce trebuie aruncat, precum și ordinea făcută în fiecare seară după terminarea programului.

Curățenia conferă o stare de bine

Odată ce scapi de lucrurile pe care nu le mai utilizezi, eliberezi timp pentru a te concentra asupra sarcinilor importante de birou. De asemenea, poți lucra mai mult într-un timp mult mai scurt într-un birou ordonat. Prin urmare, poți pleca la timp de la birou și îți rămâne timp și pentru a te ocupa de familie sau pentru a-ți acorda timp pentru tine.

Curățenia sporește încrederea

Biroul vorbește despre posesorul său, cel puțin la prima impresie Dacă locul tău de muncă este dezordonat și aglomerat, acest lucru nu va inspira încredere colegilor, șefilor sau colaboratorilor. În schimb, un spațiu de lucru ordonat va spune despre cineva că este o persoană atentă la detalii și responsabilă.

Este un fapt dovedit că angajații sunt foarte influențați de mediul de la locul de muncă. Menținerea angajaților fericiți și mulțumiți la locul de muncă este crucială pentru succesul constant al oricărei afaceri. Prin urmare, pentru a îmbunătăți atât bunăstarea fizică, cât și pe cea emoțională a angajaților, este esențial să menținem o zonă de lucru curată și ordonată.

 

sursa: libertatea.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide