BREAKING NEWS
  • 23:57 » Moldova va achita la timp avansul către Gazprom pentru gazele din ianuarie, asigură Guvernul
  • 23:53 » Proteze PRINTATE 3D. Un proiect PREMIAT al Universității Tehnice din Cluj, în sprijinul persoanelor cu nevoi SPECIALE
  • 23:45 » FOTO: Incendiu cu final TRAGIC într-o localitate din județul Mureș
  • 23:42 » Parlamentari ruşi îi cer lui Putin să recunoască independenţa regiunilor din estul Ucrainei
  • 23:40 » Comisia Europeană va reţine din fondurile alocate Poloniei, în contul amenzii pentru mina de la Turow
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un text extraordinar care explica chintesenta plandemiei :

“Este deja clar pentru toată lumea că vaccinarea este dezideratul autorităților şi al infractorilor care au pus la cale megaafacerea covid, nicidecum sănătatea ori imunitatea. Acestea din urmă sunt doar alibiul lor.

De ce vaccinare cu orice preț?

Evident, nu din grijă pentru oameni, ci ca investiție în cea de-a patra revoluție industrială, care, în viziunea investitorilor, va culmina cu fuziunea dintre om şi inteligența artificială. Omul care s-a vaccinat a acceptat implicit să facă primul pas în această nouă realitate.

Pe acest om, investitorii pot să conteze. Este principalul lor activ de pe urma căruia vor obține profitul. Aşa se explică şi de ce sunt ignorate efectele adverse ale vaccinurilor. Cei care nu rezistă sunt active cu care n-ai ce să faci.

Activele care şi-au dovedit fidelitatea, vaccinându-se şi fiabilitatea, rezistând vaccinării, pot să meargă la muncă chiar şi bolnave, aşa cum vedem că se întâmplă în Canada şi Franța. Ele trebuie să aducă investitorilor venit prin întreținerea şi răspândirea gripei sau a iluziei gripei.

Dar nu numai!

În noua realitate transhumanistă, omul va fi degradat la statutul de mijloc de producție. Creierul lui va fi folosit de creatorii transhumanismului în diferite scopuri. “Luați în considerare posibilitățile nelimitate de a avea miliarde de oameni conectați prin dispozitive mobile, dând naştere unei puteri de procesare, capacități de stocare şi acces la cunoştințe fără precedent” scria exaltat în cartea sa Klaus Schwab – gurul noii ordini mondiale.

“Multe dintre inovații (inteligența artificială, internetul lucrurilor -IoT, imprimarea 3D, nanotehnologia, biotehnologia, stocarea energiei, calculul cuantic) sunt la început, dar ating deja un punct de inflexiune în dezvoltarea lor, pe măsură ce se construiesc şi se amplifică reciproc într-o fuziune a tehnologiilor din lumea fizică, digitală şi biologică”.

Prin urmare, miza vaccinării este una cu bătaie lungă, de ea depinde bunăstarea urmaşilor lui Soroş, Bilgheiț şi a tuturor celor care au pus la cale nebunia actuală. Din acest motiv, nu este suficient să ne opunem obligativității vaccinării, ci trebuie să facem efortul de a rămâne permanent vigilenți şi activi astfel încât NU planurile lor diabolice să prindă viață, ci ale noastre.”

Sursa Iulia Rosca


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...

1 COMMENTS

  1. liliana suciu Reply

    foarte bun articol trebuie sa ne opunem cu orice pret

LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide