BREAKING NEWS
 • 15:13 » CURTEA DE ARGEȘ. SE REDESCHIDE PUB-UL MY CLUB! SUPER PARTY-URI IN ACEST WEEKEND!
 • 20:44 » ALIMENTEAZĂ ȘI STAȚIA DE CARBURANȚI RST TE PREMIAZĂ
 • 22:56 » Se întrerupe furnizarea apei în comuna Bezdead. Se reface stocul de apă din bazine
 • 21:10 » Un exemplar din prima ediţie a cărţii „Frankenstein” a fost vândut cu preţul record de 1,17 milioane de dolari
 • 21:10 » Octavian Berceanu a fost demis de premierul Florin Cîțu de la șefia Gărzii de Mediu: „M-a lăsat ultimul. Îi mulțumesc”
 • 20:56 » Copii de 10 ani, folosiți ca dealeri de droguri. O grupare mafiotă din Sicilia a fost destructurată
 • 20:53 » Anchetă la o școală din Maramureș, după ce o elevă ar fi fost bătută de o fostă învățătoare. Acum, fetița refuză să meargă la școală

De unde se poate descărca adeverința de vaccinare?

Peste  3 milioane de români s-au vaccinat anti-COVID, iar fiecare dintre ei a primit la finalul procedurilor o adeverință. Ea ar putea fi documentat care le deschide calea spre vacanțe, petreceri și festivaluri fără restricții. Pentru cei care nu știu, documentul poate fi obținut și ulterior imunizare. Adeverința poate fi descărcată foarte simplu din înregistrările vaccinărilor, iar aproape 200 de mii de români și-au descărcat deja documentul. Iată care este, pas cu pas, procedura.

Adeverința de vaccinare se poate descărca de pe site-ul  https://adulti.renv.ro/users/loginTrebuie dat clic pe spațiul roșu din stânga unde scrie „Apasă aici obținerea adeverinței electronice de vaccinare” și va apărea o pagină despre stocarea informațiilor cu data personală.

Trebuie să bifate cele două căsuțe, că am citit și că sunt de acord cu termenii și condițiile, și apoi apare un câmp unde vom completa codul numeric personal și numărul de telefon pe care l-am folosit și programul în platformă.

Apăsăm „autentificare” și vom primi imediat pe telefon un SMS cu un cod format din șase cifre pe care îl vom introduce în următoarea căsuță.

Vom fi anunțat că putem să descărcăm adeverința electronică, dăm clic pe câmpul verde și imediat vedem documentul, pe care îl putem salva pe calculator sau telefon sau îl putem tipări direct.

Documentul conține informații atât în ​​limba română, cât și în limba engleză – data de identificare, tipul de vaccin administrat, date la care a fost făcut vaccinul (prima doză și rapelul) și data despre centrul de vaccinare unde am fost imunizați.

DUPA ce a-ti facut vaccinul si aveti reactii adverese, raportati reactiile adverse!

 

* Vaccinurile COVID-19 fac obiectul unor monitorizări suplimentare (▼).
Prin raportarea reacțiilor adverse post-imunizare este posibilă identificarea rapidă de noi informații referitoare la siguranță.
Pacienții/persoanele vaccinate și profesioniștii din domeniul sănătății sunt rugați să completeze formularele de raportare cu date cât mai complete disponibile la momentul raportării
 (ex. denumire vaccin, număr lot, data vaccinare – prima doză/a doua doză etc.).
Mai multe informații despre vaccinul administrat sunt disponibile in adeverința de vaccinare.

Va rugăm să descărcați una din fișele pentru raportarea reacțiilor adverse:

– Fișa pacientului – pentru raportare reacție adversă vaccin COVID-19
– Fișa profesionistului din domeniul sănătății – pentru raportare reacție adversă vaccin COVID-19

Fișa respectivă se tiparește, se completează cu informații cât mai exacte și se transmite către ANMDMR prin poștă / fax / e-mail utilizând următoarele date de contact:
– Adresa postala: Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România, Str. Mr. Ștefan Sănătescu nr. 48, Sector 1, 011478, București, România;
– Fax: +40 21 316 34 97
– E-mail: RA.vaccinare.covid@anm.ro

* Pentru întrebari, nelămuriri sau informații suplimentare referitoare la modalitatea de raportare a reacțiilor adverse suspectate la vaccinurile COVID-19, puteți utiliza următoarea adresă de e-mail: RA.vaccinare.covid@anm.ro.

 

Daca ti-a placut, distribuie acum!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide